Stirile din ziua: 24 octombrie 2016

E batut in cuie: Gorghiu si Pirtea deschid listele PNL Timis! Buciu i-a luat locul lui Nagy

În sfârșit, după câteva săptămâni agitate, în care s-a lăsat cu multe supărări și ceva demisii, PNL Timiș are liste pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Acestea au fost votat luni, 24 octombrie, în Biroul Politic Național al PNL, cu o schimbare față de listele anunțate vineri. Astfel, Mariana Nagy a fost retrogradată pe locul trei la Senat, pe doi ajungând Claudiu Buciu, abia intrat în PNL.

Patru zile de citire, la Timisoara: La Vest de Est / La Est de Vest

A cincea ediție a Festivalului Internațional de Literatură aduce la Timișoara scriitori din Franța, Rusia, Croația, Republica Macedonia, Spania, Ucraina, Serbia și România. Vor fi tot felul de conferințe, dezbateri, lecturi publice, evenimente dedicate copiilor, dar și întâlniri cu elevii de la cele mai importante licee din Timișoara.

Cu o gramada de datorii, Poli Timisoara nu dezarmeaza. Neaga si Lokaj intaresc echipa

Succesul de la Chiajna a adus-o pe Poli la 0 puncte, după ce a recuperat ireala depunctare de -14! Situaţia clubului este de departe de fi roză, dar speranţa moare ultima. Preşedintele clubului, Sorin Drăgoi, a rezumat starea echipei și a vorbit pentru prima dată despre demisie.

Studentii cer guvernului sa nu le dea voie rectorilor sa fie parlamentari: Nu se pot dedubla!

Chiar în ziua în care PNL va valida lista de candidați din Timiș la alegerile parlamentare, studenții cer intervenția guvernului. Ei solicită Executivului să nu mai permită rectorilor să fie și parlamentari. Primul pe lista PNL Timiș la Camera Deputaților este Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest. Acesta a declarat că n-ar ezita dacă ar fi pus să aleagă între politică și educație.

Calin Dobra

(P) O relație corecta cu oamenii consider ca e punctul de pornire al oricarei activitati politice

Interviu cu președintele executiv al PSD Timiș, Călin Dobra Domnule Călin Dobra, deschideți lista de candidați pentru Camera Deputaților. E o sarcină politică importantă primită din partea forului de conducere al PSD Timiș. Aveți dreptate, e vorba despre o mare responsabilitate și vreau din start să le mulțumesc colegilor pentru încredere. E onorant să reprezinți

primaria timișoara

Cursuri de Dezvoltare personala, Etica si integritate si altele: pe ce a platit PMT 333.000 euro

Datele legate de cursurile de perfecționare la care au participat angajații PMT au devenit brusc publice! Asta, după ce primarul Nicolae Robu le-a recomandat timișorenilor să-i dea în judecată pe funcționari, dacă nu sunt mulțumiți de prestația lor, iar șefa de la Resurse Umane s-a ales cu o reclamație administrativă.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat luni, 24 octombrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Ion Ionescu de la Brad Bl. 118, sc. A, orele 9 – 17; Săcălaz – Zona str. IV-VI, Giarmata – Zona str. Principală, Viilor, Calea Bencecului, Carol, Principală, Câmpului, Sifoanelor, Caprei, Bătrână, antena Orange, Giroc – str. Jupiter, Aștrilor, Calea Timișoarei,

Top