Stirile din ziua: 3 august 2017

Derby din prima runda. Campionii de la Saracens intalnesc Steaua

Derby din prima runda. Campionii de la Saracens intalnesc Steaua

Timișoara Saracens SCM UVT întâlnește CSA Steaua București pe teren propriu, sambătă, 5 august, de la ora 10, pe Stadionul „Dan Păltinișanu”! Meciul contează pentru prima etapă a Cupei Regelui şi deschide practic noul sezon intern de rugby.

ACS Poli nu primeste bani de la bugetul local! Robu a retras proiectul dupa aproape doua ore de discutii

Plen cu scântei de Ziua Timișoarei. Proiectul prin care ar fi trebuit alocați primii bani către Poli, după doi ani de „secetă”, a fost retras de pe ordinea de zi de primarul Nicolae Robu. A fost nevoie de zeci de minute de discuții.

poli

1,1 milioane de euro de la bugetul local, propusi pentru Poli. Cu rectificare bugetara de peste 1 milion

Ziua Timișoarei poate însemna revenirea pe lista finanțatorilor lui Poli a Primăriei Timișoara. În plenul festiv se cere aprobarea a aproape 1,1 milioane de euro pentru alb-violeți, din cele 1,3 milioane cerute de club pentru anul 2017.E nevoie și de rectificare bugetară.

anl

Şantierele din Timişoara, luate la verificat de inspectori de la ITM Timiş

Un important şantier din Timişoara, de pe Calea Torontalului, a fost vizitat joi la prima oră de 20 de inspectori de la ITM Timiş. Împreună cu jandarmii, aceştia au venit aici să verifice modul în care muncitorii firmelor care lucrează aici sunt angajaţi, dacă au sau nu forme legate, dar şi modul în care sunt

Canicula îi duce pe timişoreni în număr mare la secţiile de urgenţe ale spitalelor

Primele efecte ale temperaturilor extrem de ridicate din aceste zile se simt şi la secţia de Urgenţă a Spitalului Judeţean Timişoara. Astfel, ziua de miercuri a fost una destul de plină, au fost 202 pacienţi care s-au prezentat la spital într-o singură zi, după ce marţi fuseseră 228. Pentru comparaţie, în 2016 doar 170 de

Protestele din Timisoara vor fi aprobate online. Fara un minut petrecut in primarie, chiar de pe mobil

Vreți s-o puneți de un miting sau de-un marș de protest? Vreți să faceți un happening pe o stradă din Timișoara? Nu mai trebuie să mergeți la primărie pentru cereri adresate Comisiei de Ordine Publică. Acestea pot fi depuse de acum online. Tot așa veți primi și răspunsul.

Se umple Timisoara de migranti: inca un grup a fost prins pe o… bordura!

Zece irakieni, din care 4 minori, au fost găsiți de polițiștii locali, cu tot cu bagaje, în zona Gării de Est. Ei veniseră din Serbia, țară care le emisese de altfel și acte provizorii. În ultima perioadă, mai mulți migranți au fost depistați dormind sub cerul liber în Timișoara, unii chiar în Piața Victoriei.

timisoara de sus

De Ziua Timisoarei, Robu vrea sa dea primii bani la Poli dupa doi ani. Suma este inca secreta

De joi până sâmbătă – atât vor dura festivitățile care marchează Ziua Timișoarei. Va fi și ședință extraordinară a CL, vor fi și concerte cu artiștii extrem de populari, dar și o nouă ediție a festivalului de blues. Primarul Nicolae Robu va încerca să treacă la plenul festiv proiectul prin care vor fi alocați bani pentru Poli.

aquatim

Apa rece oprita la Otelec

Aquatim anunță că vineri, 4 august, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei reci în Otelec, pentru spălarea și igienizarea rezervorului de înmagazinare a apei și a rețelei de distribuție. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată,

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat joi, 3 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Steaua (p), E. Zola (p), Secerii, Maior Titus Mureșan (p), Bârsei, orele 9 – 13, str. E. Zola (p), Eternității (p), J. P. Marat (p), orele 13 – 16; Carani (p), Calacea Băi, Barateaz, orele 9 – 17; Înlocuiri contoare

Top