Stirile din ziua: 7 august 2017

Radu Birlica pricepe mai greu sau a vrut sa-l dea in fapt pe Robu?

Cu toate că a început campionatul mai mult decât satisfăcător, având două victorii și tot atâtea înfrângeri, situația de la ACS Poli este departe de-a fi lipsită de frământări. Neplătiți de patru-cinci luni, unii jucători au refuzat chiar și să se mai antreneze.

Primaria da aproape 300.000 de euro in urmatorul an pentru reparatii de urgenta la diverse cladiri

Până să dea 20 de milioane de euro în patru ani către Colterm, pentru întreținerea clădirilor sale, Primăria Timișoara va plăti, în următoarele 12 luni, aproape 300.000 de euro către alte două firme. Acestea, abonate la lucrări din bani publici, au câștigat, anul trecut, o licitație de reabilitare și întreținere, cu un contract valabil pe 24 de luni.

Dorel Cojan

Politia Locala Timisoara, tot mai aproape sa ramana fara sefi. Puterea anunta o lege binevenita

Coaliția de guvernare va modifica legea astfel încât persoanele care ies la pensie să nu mai poată fi angajate la stat. Anunțul a fost făcut de șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. În momentul în care legea va intra în vigoare, cei doi șefi ai Poliției Locale Timișoara vor fi nevoiți să demisioneze.

Robu anunta incasari record la bugetul local. Acum 10 zile spunea ca in conturile PMT nu sunt bani de plati

Întâi se plânge de nivelul încasărilor la bugetul local, apoi anunță încasări record. Primarul Nicolae Robu spune că, în prima jumătate a anului, s-au făcut plăți cu 34 milioane de lei mai mult decât în 2016. Cu câteva zile înainte, edilul declara că nu sunt bani în conturile PMT.

Marinimie de artist: Garana Folk Fest, editie pro bono pentru scena din Poiana Lupului / PROGRAM

Mircea Rusu, Florin Chilian, Zoia Alecu, Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Nicu Alifantis, Emeric Imre, Ducu Bertzi: doar câteva dintre numele grele care urcă în acest an în Munții Banatului, la Gărâna Folk Fest. Toți artiștii au renunțat la onorariile lor, pentru ca lucrările de la scena din Poiana Lupului, distrusă într-un incendiu și reconstruită, să poată continua.

Japonia in parfum de ciresi, o poveste pe care trebuie s-o traiti macar o data in viata / FOTO

Japonia este una dintre cele mai populare și mai frumoase destinații turistice ale lumii. E un amestec unic de tradiții și modernitate, o țară cu temple pline de istorie, dar și cu structuri arhitecturale desprinse parcă din filmele SF. Toate spun o poveste aproape ireală, pe care trebuie s-o descoperiți măcar o dată în viață.

aquatim

Apa rece oprita in Bazosu Nou

Aquatim anunță că luni, 7 august, între orele 12 și 16, va întrerupe furnizarea apei reci în Bazoșu Nou, din cauza unor lucrări la rețeaua electrică care alimentează forajele de apă. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat luni, 7 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Podgoriei (p), Piața P. Sandor, Gh. Adam (p), Oloșag – Campodoro, orele 9 – 17, str. I. Slavici (p), orele 9 – 11; Biled (p), Parța (p), Șag (p), orele 9 – 17; Lugoj – str. Jabărului, Fdt. Jabărului, Neculuță,

Top