Stirile din ziua: 30 august 2017

ruga

Nicoleta Voica, Alina Radi, Cornel Brici si multi altii, la Zilele Freidorfului / PROGRAM

Nicoleta Voica, Alina Radi, Cornel Brici si multi altii, la Zilele Freidorfului / PROGRAM

Trei zile cu muzică, sport, concursuri și programe pentru copii. Este ceea ce îi așteaptă în acest sfârșit de săptămână pe timișorenii care locuiesc în Freidorf și pe oaspeții lor.

ziua județului timiș

Vitejii in Bastionul Theresia: trei zile cu arcasi, lupte si menestreli / PROGRAM

Salve de tun, lupte de demult, muzică din epoci de mult apuse și tot felul de demonstrații – n-ar trebui să ratați întâmplările pregătite pentru acest sfârșit de săptămână în vechiul bastion al Timișoarei. Acesta se transformă, timp de trei zile, în Cetatea Vitejilor.

Instalart / Sculptura / 000: cand norii, craniile si copacii se intalnesc pe strada / FOTO

Ce face un nor gigantic? La ce sunt bune 1.000 de cranii? Dar niște copaci-tornadă? O să vedeți la jumătatea lunii septembrie, când strada Pacha se va transforma în galerie de artă. Se lucrează deja de câteva zile la aceste neobișnuite obiecte, iar curtea Universității de Vest este atelier.

Unul dintre potentialii investitori la ACS Poli s-a orientat spre Liga a II-a

Dat drept unul dintre oamenii de afaceri care a negociat cu primarul Nicolae Robu preluarea clubului ACS Poli, gorjeanul Nicolae Sarcină a achiziționat echipa de Liga a II-a Luceafărul Oradea. Bihorenii au fost părăsiți de finanțator, iar săptămâna trecută anunțaseră că se retrag din campionat.

mosnita noua carantina

Patru benzi si sase giratorii plus piste de biciclete: cum se schimba drumul spre Mosnita Noua

Consilierii județeni au aprobat, în plenul de miercuri, indicatorii tehnico-economici pentru lărgirea la patru benzi a DJ592 Timișoara – Moșnița Nouă. Sunt patru kilometri de drum, iar lucrarea, estimată la peste 34 de milioane de lei, a fost acceptată la finanțare prin PNDL.

CJ Timis nu renunta la datoriile lui ACS Poli. Suma a ajuns la 46.000 euro, de unde ar trebui sa vina banii

Consilierii județeni au votat, miercuri, încheierea unui nou contract de cesiune pentru creanțele pe care ACS Poli le are către CJ. Un act similar a fost încheiat în luna februarie, dar nu a produs efecte și, între timp, a expirat. Banii, peste 200.000 lei, cu tot ce penalități, ar trebui să vină de la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF).

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară, va întrerupe miercuri, între orele 8 și 15, furnizarea apei calde la PT 32, 33, 35, 36, 37 și 38B. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Amurgului, Boemia, Calea Aradului, Carei, Cugir, Dej, Felix, Liege, Liniștei, Orșova, Răsăritului,

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat miercuri, 30 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. Sudului(p), Aleea Icar (p), I. Curea (p), Oltul, T. Lalescu (p), I. Vidu (p), P. Andronescu (p), Bd. V. Babes (p), Bela Bartok (p), orele 9 – 17; Ghiroda Nouă – Aleea Ghirodei, Luncii, Cărăbușului, Mătrăgunei, Lăptarilor, Fuiorului, Spartacus, Caprei, Lemnari,

Top