Stirile din ziua: 28 august 2017

Informatica incepe calculat campionatul cu o victorie pe Dunare

Informatica incepe calculat campionatul cu o victorie pe Dunare

Proaspăt câștigătoare a Supercupei României la futsal, Informatica Timișoara a început bine și campionatul. Bănățenii s-au impus pe un teren unde greu se câștigă, învingând cu 4-2 pe Dunărea Călărași.

Corturi si ceaune in curtea Bastionului Theresia. Trei zile de vitejii ca-n Evul Mediu la Timisoara

Corturi tradiționale, iurte, arcași, peregrini și nomazi, ceaune în care se pregătește bogracs. Curtea vechiului Bastion Theresia se transformă, la finele săptămânii, într-un loc de poveste. Vor fi trei zile în care curioșii vor putea vedea cum se trăia, se lupta și se făceau petreceri în vremurile de demult.

Nesimtire fara margini: timisorenii arunca pe capete gunoaie pe strazi

Timișorenii nesimțiți continuă să arunce gunoaie pe străzile din oraș, fără să le pese câtuși de puțin de curățenie și civilizație. În ultima perioadă, polițiștii locali au dat amenzi de peste 9.000 de lei. Dacă vedeți astfel de persoane care abandonează deșeuri sunteți rugați să anunțați imediat.

ședințe

Culmea perfectionarii: traseist politic, la curs de moralitate! Pe unde s-au scolit consilierii din Timis

La ce folosește un curs de etică și moralitate în instituțiile publice? De exemplu, la perfecționarea unui… traseist politic, consilier local! O parte din aleșii din Timișoara și Timiș au profitat de oferta de cursuri și au mers, în această vară, la mare. Alții se pregătesc de mers la munte, la toamnă, în aceleași scopuri educative.

Alo, primaria, cine se pregateste sa fie capitala culturala, Timisoara sau Oradea?

Tocmai ce-am aflat că în Oradea se poate. Ce se poate în Oradea liberalului Ilie Bolojan și nu se poate în Timișoara penelistului Nicolae Robu? Păi se poate ca în Oradea municipalitatea să interzică în zona centrală magazinele second-hand, agențiile de pariuri, saloanele de jocuri de noroc, casele de amanet, spălătoriile și service-urile auto.

Parcul Tehnologic

Vama Timisoara s-ar putea muta totusi in PITT. Daca vor consilierii judeteni

Încă o încercare de revigorare a activității din Parcul Industrial și Tehnologic al Consiliului Județean Timiș. Executivul vrea să treacă în plenul din 30 august o hotărâre prin care dă în folosință gratuită, pe 10 ani, către Vama Timișoara, a unor spații. Proiectul a fost retras acum două luni de la vot.

Santier prin Complexul Studentesc: Aleea FC Ripensia va fi extinsa la trei benzi / FOTO

Încă un șantier pe șoselele din Timișoara. De această dată este vorba despre Aleea FC Ripensia, porțiunea care traversează Complexul Studențesc, care va extinsă la trei benzi. Se va lucra pe bucăți, iar reprezentanții primăriei spun că traficul va fi perturbat cât mai puțin posibil.

Povestea iubirii deschide Caravana TIFF la Timisoara /PROGRAM

Începe o săptămână de filme bune, la Grădina de Vară, începe Caravana TIFF la Timișoara. În perioada 28 august – 3 septembrie, sunteți așteptați, seară de seară, să vedeți câte o istorie specială, „spusă” pe peliculă. Prima este „Povestea iubirii”, a lui Radu Mihăileanu.

aquatim

Apa rece oprita la Giulvaz

Aquatim anunță că, în săptămâna 28 august – 1 septembrie, între orele 8 și 16, va întrerupe zilnic furnizarea apei reci în Giulvăz, pentru spălarea rețelei de distribuție, cu utilaje speciale. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat luni, 28 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Renașterii (p), Geneva (p), Zurich (p), Rachetei nr. 7, sc. C, orele 9 – 17; Covaci (p), orele 9 – 17; înlocuiri contoare Smart Meter – Fârdea (p), Barna (p), Botinești (p), Hauzești (p), Surducu Mic (p), Dragsinești (p), Jurești (p),

Top