Stirile din ziua: 11 august 2017

poli

„Cenusareasa” a aratat mai bine decat campioana, dar pe tabela nu s-a vazut

„Cenusareasa” a aratat mai bine decat campioana, dar pe tabela nu s-a vazut

Nu s-a văzut diferenţa! O echipă condamnată anul trecut, dar care a făcut mai mult decât trebuia, salvându-se de la retrogradare, iar în plus a jucat în semifinalele Cupei României şi finala Cupei Ligii, a jucat de la egal la egal cu Viitorul Constanţa.

Primaria Dumbravita se respecta: a facut cadou pixuri de 700 de euro! / FOTO

Obrazul subțire cu cheltuială se ține, mai ales în ceea ce este considerată cea mai bogată comună din România. Primăria Dumbrăvița a plătit 700 de euro pe… pixuri, pe care să le dea cadou celor care au venit la inaugurarea sediului de la Evidența Populației!

#OamenidinUber: Seba

Fotbalist, om de marketing, șofer partener Uber. Sunt doar câteva dintre titulaturile care ar putea apărea pe cartea de vizită a lui Seba, un tânăr de 30 de ani născut și crescut în Timișoara, un oraș care a respirat și respiră fotbal prin toți porii. La fel ca Seba, a cărui viața este centrată în jurul clubului pe care îl iubește: Poli Timișoara.

Pe A1 Lugoj – Deva se reziliaza contracte care n-au fost scoase la licitatie. Ministrul Cuc a fost in vizita

Ministrul Transporturilor și șeful CNAIR au inventat „rezilierea parțială” a unui contract care abia urmează să fie fie scos la licitație. Se întâmplă pe autostrada Lugoj – Deva, unde cei doi au fost în vizită „de lucru”. Răzvan Cuc amintește și de penalități aplicate constructorilor, dar nu anunță nimic concret.

aquatim

Apa rece oprita la Ciacova

Aquatim anunță că vineri, 11 august, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei reci în Ciacova, pentru spălarea rețelei de apă și a rezervorului de înmagazinare. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm să nu folosească

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 11 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Traian Lalescu (p), I. Curea (p), Oltul (p), V. Babeș (p), Plautius Andronescu (p), orele 9 – 11, str. Mureș (p), I. Miloia (p), orele 11 – 17; Coștei – Lukoil, casnici, Lugoj – Pohalma, str. Jabarului (p), Gorunelu Alex SRL,

Top