Stirile din ziua: 25 august 2017

Medic din Timisoara, sponsorizat cu peste 105.000 euro de industria farma. Inca un timisorean in primii 10 / TOP

Medic din Timisoara, sponsorizat cu peste 105.000 euro de industria farma. Inca un timisorean in primii 10 / TOP

Nu mai puțin de 50 de milioane de euro au ajuns în sistemul sanitar românesc în 2016, din partea industriei farmaceutice și a dispozitivelor medicale. Cei mai sponsorizați 10 medici din România au primit,în total, aproape 700.000 de euro. Printre aceștia se numără și doi timișoreni.

Comunele Sânmihaiu Român și Șag vor fi legate de Timișoara prin transport metropolitan

Devieri pe traseele de transport in comun in centrul Timisoarei

Rotary și Rotaract Cosmopolitan Timișoara organizează duminică, 27 august, un eveniment inedit. Cei mai buni piloți de supermoto din România își vor demonstra măiestria pe arterele din fața Primăriei și a Catedralei Mitropolitane. Traficul va fi restricționat, iar mijloacele de transport în comun vor circula pe trasee deviate.

Sase benzi pe sub noul pasaj de la Popa Sapca. Robu: Mai avem mult, dar ce-a fost greu a trecut / VIDEO

A cronometrat la secundă operațiunile de demolare a vechiului pasaj de la Popa Șapcă, respectiv construirea noului pasaj, a felicitat apoi constructorul și pe Culiță Chiș. Primarul Nicolae Robu anunță acum și surpriza promisă timișorenilor: pe sub pasaj vor fi șase benzi auto!

apa calda

Apa rece oprita la Mosnita

Aquatim anunță că vineri, 25 august, între orele 9 și 14, va întrerupe furnizarea apei potabile în Moșnița Veche și în Moșnița Nouă, pe străzile Vidraru, Văliug, Primăriei, Bâlea, Surduc, Dumitru Cristea, pentru lucrări de extindere a rețelei de apă pe strada Concordia. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 25 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Cercului, Mărgăritarilor, E. Zola (p), orele 9 – 17, Colonia Radio, Rudolf Walter (p), Bistrei, Canal Bega, Albăstrelelor, Parâng, Luduș, Tata Oancea, T. Demetrescu, Jules Verne, General Magheru, J. Moor, Căciulata, Cerbului, G. Topârceanu, C. Hogaș, Grădinarilor, Parcului, Repin, Martir C.

Top