Stirile din ziua: 14 august 2017

Incendiu puternic in zona Complexului Studentesc / VIDEO

Incendiu puternic in zona Complexului Studentesc / VIDEO

Panică luni seară, în Complexul Studențesc. O construcție aflată în zona caminului Facultății de Drept a luat foc, iar flăcările au izbucnit violent. Pompierii au intervenit imediat, înainte ca situația să devină și mai gravă.

Incepe montarea. Pasajul Popa Sapca vine tare din urma, spune Robu / VIDEO

În zona Popa Șapcă aproape s-au terminat lucrările la rețelele de utilități și a început montarea „puzzle”-ului din care va fi construit noului pasaj. Primarul Nicolae Robu spune că se fac toate eforturile ca șantierul să fie închis înainte de venirea iernii, dar le reamintește timișorenilor că termenul de finalizare a lucrării este aprilie 2018.

Catalin Drula l-a învins pe Nicusor Dan. Pozitia oficiala a USR fata de Referedumul Coaliției pentru Familie

USR se va poziționa împotriva inițiativei de modificare a Constituției inițiată de Coaliția pentru Familie. Decizia fost luată în urma unui referendum intern al partidului, câștigat de facțiunea USR Liberal, printre ai cărei lideri se numără deputatul de Timiș Cătălin Drulă. Nicușor Dan a susținut neimplicarea partidului în aceasta chestiune, urmând să renunțe oficial la președinția USR.

Apel de selectie pentru Masura 7 – Crearea si promovarea marcilor locale si a asocierii in sectorul agro-alimentar

Asociația GAL Timișul de Centru deschide apelul de selecție pentru Măsura 7 – Crearea și promovarea mărcilor locale și a asocierii în sectorul agri-alimentar în perioada 14 august – 12 septembrie. 1. Data lansării apelului de selecţie: 14.08.2017, ora 09:00 2. Data limită de depunere a proiectelor: 12.09.2017, ora 16:00 3. Locul şi intervalul orar

Vom avea hipopotami si baobabi artificiali la Padurea Verde? Vedem cand se intoarce Robu din vacanta / FOTO

Primarul Timișoarei își continuă vacanța pe însorita Costa del Sol. Dacă tot a ajuns acolo, Nicolae Robu a vizitat Bioparcul Fuengirola, un stabiliment unic în Europa, în care te poți plimba la lumina lunii prin… junglă! Ce idei va aduce acasă edilul vom vedea în curând.

Apel de selecție pentru Masura 2: Infrastructura sociala si medicala

Asociația GAL Timisul de Centru deschide apelul de selecție pentru Masura 2 – Infrastructura socială și medicală în perioada 14 august – 12 septembrie. 1. Data lansării apelului de selecţie: 14.08.2017, ora 09:00 2. Data limită de depunere a proiectelor: 12.09.2017, ora 16:00 3. Locul şi intervalul orar în care se pot depune proiectele: Sediul

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție nu a programat luni, 14 august, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Coștei – Lukoil, Ekocrom, Lugoj – Pohalma, str.Jabarului (p), Gorunelu Alex SRL, înlocuiri contoare Smart Meter -Fârdea (p), Barna (p), Botinești (p), Hăuzești (p), Surducu Mic (p), Dragsinești (p), orele 9 – 17.

Top