Stirile din ziua: 9 august 2017

Premii de 240.000 de euro, la concursul international de calarie de la Herneacova

Premii de 240.000 de euro, la concursul international de calarie de la Herneacova

Domeniul Herneacova va deveni, în septembrie, gazda celei mai mari competiții ecvestre de sărituri peste obstacole. Herneacova International Jumping va aduna la start peste 200 de sportivi din întreaga Europă.

A venit, nu a impresionat si a plecat! Despartire cel putin ciudata de Cristi Bud

5 meciuri, niciun gol şi despărţire! Aceasta este pe scurt, povestea lui Cristi Bud la Timişoara. „Astăzi, 9 august, la solicitarea jucătorului, clubul Poli Timișoara a reziliat contractul cu Cristian Bud. Îi urăm succes mai departe în carieră atacantului venit la echipa noastră în iunie 2017”, este anunţul sec al clubului alb-violet.

Reflektor urca in premiera Pro Musica pe scena unui club. Concert de deschidere, transmis live pe internet

44 de ani de istorie muzicală, povestiți într-o singură seară, în cel mai nou – și mai altfel – club din Timișoara. Reflektor Venue pleacă la drum curajos, cu un concert de primă clasă: legenda Pro Musica urcă pentru prima dată pe scenă într-un club! Evenimentul va fi transmis live pe internet.

Se cauta artisti rezidenti la Bienala Art Encounters

Fundația Art Encounters a deschis competiția pentru ultimul său program de rezidențe artistice din 2017, care va coincide cu perioada de desfășurare a bienalei Art Encounters. Cel care va fi desemnat câștigător va putea afla, chiar de la sursă, ce îți trebuie ca să ajungi la Tate Modern Londra sau Centre Pompidou.

Cardiologia de la Padurea Verde, in stop cardiac! Niciun ban de investitii in doi ani, canicula in salile de operatie

Se întâmplă în România: chirurgii de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara nu pot intra în sala de operație din cauza caniculei! Aparatele de climatizare sunt defecte și, în plus, lipsesc materialele sanitare. Spitalul este finanțat de Ministerul Sănătății, care ignoră însă, de ani buni, toate solicitările de la Timișoara.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat miercuri, 9 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Podgoriei (p), N. Paganini, A. Bacalbașa (p), V. Georgevici (p), Dr. Liviu Cigăreanu (p), I. Slavici (p), Constantin Nottara (p), orele 9 – 17, str. Mendeleev (p), Cucu (p), Sibiu (p), Circumvalațiunii (p), Popa Laurențiu (p), Zenit (p), orele 9

Top