Stirile din ziua: 10 august 2017

ASU Poli

Politehnica cauta a doua victorie la rand intr-un meci violet 100%

Politehnica cauta a doua victorie la rand intr-un meci violet 100%

Sâmbătă, de la ora 16, pe Ştiinţa, Politehnica Timişoara întâlneşte FC Argeş într-un derby violet, care altădată avea alte conotații în prima ligă. Bănăţenii vin după un 3-2 muncit la Brăila, în timp ce trupa din oraşul lui Dobrin, nou-promovată în liga secundă, a remizat acasă cu Pandurii Tg. Jiu (0-0).

Podul de la Popa Sapca va fi montat in 4 zile / FOTO + VIDEO

Pe șantierul de la Popa Șapcă se fac ultimele pregătiri pentru montarea podului și construirea propriu-zisă a noului pasaj. Urmează, în 21 august, închiderea totală a traficului feroviar, pentru ca lucrările de montaj să se desfășoare fără probleme. Ele ar trebui finalizate în patru zile.

Oua cu pesticide, descoperite in judetul Timis. Ele nu au ajuns in comert

Inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare Timiş au sechestrat 1.000 de kg de gălbenuş de ou lichid, contaminat cu Fipronil, provenit din Germania! Produsele nu au ajuns să fie vândute pe piața românească. Milioane de ouă au fost retrase din magazinele din Germania, Olanda, Belgia, Suedia şi Elveţia, de teamă că ar putea fi contaminate cu insecticid.

Pana de curent de 17 ore in centrul Timisoarei. E-Distributie da vina pe canicula

E caniculă, așa că să nu vă mire că vă „cade” curentul! E mesajul pe care E-Distribuție, compania care furnizează energie electrică, îl are pentru timișorenii care se plâng. Pe str. Vasile Alecsandri, în centrul Timișoarei, pana de curent durează de 17 ore! Între timp, afară e cod portocaliu.

dezinsectie

Poate la sfarsitul verii se „da” de tantari! Primaria Timisoara are trei oferte din care sa aleaga

Trei firme sunt interesate de contractul de 144.000 de euro pentru dezinsecție, scos la licitație de Primăria Timișoara. Dacă totul merge bine și nu sunt contestații, s-ar putea stropi contra țânțarilor la finele lunii august. Între timp, municipalitatea continuă procesul cu Romprest Servicii.

Agroland a inceput pregatirea si pleaca in cantonament

Una dintre echipele din Timişoara ce se anunţă printre surprizele frumoase ale sezonului este prim-divizionara de volei Agroland. Cu patru jucătoare experiemntate cooptate în lot (Roxana Bacşiş, Ariana Pîrv, Diana Cărbuneanu şi Andreea Petra), gruparea bănăţeană are gânduri mari pentru primul sezon în elită.

Podul Mihai Viteazul

Cu aproape 12.000 de euro, o firma din Iasi va face proiectul pentru refacerea podului Mihai Viteazu

O firmă din Iași va primi aproape 12.000 euro, după ce a câștigat licitația organizată de Primăria Timișoara pentru documentația necesară începerii lucrărilor de reabilitare la Podul Mihai Viteazu. Toate actele trebuie predate în termen de 180 de zile.

Pene de curent cu orele prin localurile din centrul Timisoarei. Enel face cadouri de canicula

De 4 ori într-o singură zi, și nu în orice zi, ci într-una în care temperaturile au mers spre 40 de grade! De atâtea întreruperi de curent electric, care au durat cu orele, au avut parte, miercuri, cei care au ghinionul să aibă magazine și restaurante pe partea cu numere impare a străzii Vasile Alecsandri. Aici, penele sunt la ordinea zilei.

aquatim

Avarie la Buzias, apa rece oprita

Aquatim SA anunță că, pentru remedierea unei avarii la rețeaua de apă, va întrerupe joi, 10 august, între orele 8 și 12, furnizarea apei reci în localitatea Buziaș. Vor fi afectate străzile Principală, Unirii, Târgului și Brediceanu (Zona Griviței). „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat joi, 10 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Crizantemelor (p), Vasile Lupu (p), J. Preyer (p), Gh. Șincai (p), Căpitan Damșescu (p), orele 9 – 17; Sintești, Moravița, Vama Moravița, Gara CFR Stamora, Herneacova (p), Giroc – str. Zefirului, orele 9 – 17; Sacoșu Mare (p), orele 9

Top