Stirile din ziua: 16 august 2017

Sorin Grindeanu

INS anunta crestere economica, Grindeanu il ironizeaza pe Dragnea: Cine sa se incurce cu adevarul?

INS anunta crestere economica, Grindeanu il ironizeaza pe Dragnea: Cine sa se incurce cu adevarul?

Produsul intern brut a crescut cu 5,8% în primul semestru din acest an: asta arată datele Institutului Național de Statistică (INS). Fostul premier Sorin Grindeanu a reacționat imediat, aruncând săgeți către Liviu Dragnea, a cărui evaluare l-a scos din fruntea guvernului.

La Wizz Air iti poti bloca pretul biletului timp de doua zile

Una dintre companiile aeriene care operează de pe Aeroportul Internaţional Tmişoara introduce o nouă facilitate pentru pasageri. Wizz Air a anunţat lansarea unui serviciu denumit Fare Lock, care va permite „blocarea” preţului şi a pachetului de servicii pentru zborul selectat, pentru 48 de ore.

Bega Bulevard la editia cu numarul 10. Cargo si Zdob si Zdub, capete de afis / PROGRAM

Primăria Timişoara organizează, în 2 și 3 septembrie, a zecea ediţie a festivalului Bega Bulevard. Vor avea loc tot felul de acțiuni pentru mici și mari, demonstrații și faimoasa cursă a rățuștelor. Zdob si Zdub cântă în prima seară, iar Cargo, în cea de-a doua. PMT i-a invitat pe Bărar & co la o acțiune proprie, așa cum a promis Nicolae Robu.

Primaria Timisoara se pregateste si ea sa extinda soseaua spre Mosnita Noua

Una dintre cele mai așteptate extinderi de drumuri din zona Timișoarei începe să prindă contur, cel puțin la nivel teoretic. Este vorba despre șoseaua spre Moșnița Nouă, care e împărțită, din punct de vedere administrativ, între Primăria Timișoara și CJ Timiș. Cel mai devreme se va întâmpla în 2018.

Incredibil: un hot este filmat in timp ce intra la furat, politia nu-l cauta nici dupa 8 zile! / VIDEO

Se întâmplă din nou la Timișoara, unde tupeul hoților depășește orice limită. Ciprian Fercovici, unul dintre membrii bandei de hoți de buzunare care terorizează orașul, a fost filmat în timp ce fura dintr-o locuință! Nici măcar după 8 zile polițiștii nu l-au luat la întrebări. Cristi Brâncovan a avut nevoie de 15 minute să-l găsească.

aquatim

Se spala retelele de apa in Banloc si Jebel

Aquatim anunță că miercuri, 16 august, între orele 8 și 13, va fi întreruptă furnizarea apei reci în Banloc, pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție a apei. De asemenea, în perioada 16–23 august, va fi oprită furnizarea apei reci, zilnic, în Jebel, între orele 8 și 15,30, pentru spălarea rețelei cu utilaje speciale, cu

aquatim

Apa rece oprita in zona Popa Sapca

Aquatim anunță că miercuri, 16 august, între orele 9 și 18, vor fi întreruperi în furnizarea apei în Timișoara, pentru lucrări de modernizare în zona pasajului Popa Șapcă. Nu va fi apă rece la robintele consumatorilor care locuiesc pe străzile Popa Șapcă, Constantin Brâncuși, Aurel Popovici, Olimpiadei, Zurobara, la punctele termice de pe străzile Olimpiadei

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat miercuri, 16 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Constantin Nottara (p), I. Slavici (p), orele 9 – 17; Herneacova, Utvin – Zona Centrală + Profi, Dumbrăvița – str. T. A. Edison, Mușcatelor, Măgura, B. Pascal (p), înlocuiri contoare Smart Meter – Fârdea (p), Bârna (p), Botinești (p), Hăuzești (p),

Top