Stirile din ziua: 23 august 2017

Un concurs inedit de arte martiale va avea loc in Timisoara: Brazilian Jiu Jitsu

Un concurs inedit de arte martiale va avea loc in Timisoara: Brazilian Jiu Jitsu

Artele marţiale câştigă din ce în ce mai mulţi adepţi, iar diversitatea lor este spectaculoasă. În curând, în Timişoara va avea loc o competiţie deosebită, cu 16 luptători care vor da totul pentru a ajunge în finală. Este vorba despre Valahia Invitational, un concurs de Brazilian Jiu Jiutsu.

Planul de acasa nu s-a potrivit cu cel de pe teren. Politehnica pierde cu Metaloglobus

Într-o ligă secundă începută perfect de Ripensia, care a obținut 4 victorii din tot atâtea posibile, Politehnica a dorit să țină pasul cu formația concitadină. Miercuri, echipa a avut șansa să-și mai adauge o victorie lângă cele două obținute în primele două runde ale campionatului.

Biocombustibil din plante rafinate, o idee care ar putea aduce 10.000 de euro la Climate Launchpad

Un nou procedeu de realizare a produselor bio şi a biocombustibilului prin rafinarea plantelor a fost ideea considerată câştigătoare a competiţiei Climate Launchpad. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara a găzduit finala naţională a competiţiei de idei în domeniul bio şi a protecţiei mediului.

Grindeanu „a plecat genunchiul” in fata lui Dragnea. Va merge in diplomatie?

Sorin Grindeanu s-a întors spășit la Liviu Dragnea, care l-a reprimit cu o atitudine „părintească”, după cum a mărturisit fostul premier. Sau, cum ar spune personajele din „Game of Thrones”, Grindeanu „a plecat genunchiul” în fața șefului PSD, motiv pentru care ar putea să primească un post în diplomație.

Eva Andreas este noul prefect de Timis!

Mandatul de prefect al lui Mircea Băcală s-a încheiat, iar Timișul marchează o premieră. În ședința de guvern de miercuri, premierul Mihai Tudose a numit-o în funcția de prefect pe Eva Andreaș, una dintre cele mai apropiate colaboratoare ale fostului prim-ministru Sorin Grindeanu. Este prima femeie care ocupă acest post.

Demonstratii pe motocicleta, in fata catedralei si a primariei. Traficul va fi inchis

Cei mai buni motocicliști vor face demonstrații în centrul Timișoarei, în fața primăriei și a catedralei. RotaMoto, cel mai mare eveniment stradal de acest gen din ultimii 25 de ani, este programat duminică, 27 august. Vor fi instituite restricții de trafic.

Parintii traditionalisti vor ca anul scolar sa inceapa pe 15 septembrie

Românii care au urmat şcoala în urmă cu mai mulţi ani ştiau că în fiecare an în 15 septembrie începe noul an şcolar. Situaţia s-a schimbat şi acum data nu mai e bătută în cuie, se alege ziua de luni şi şcoala începe în data în care această zi cade. Unii părinţi consideră că nu e corect, pentru că, astfel, copiii pot pierde chiar și o săptămână de vacanţă.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat miercuri, 23 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. Dâmbovița (p), Vulturilor (p), Posada, Spl. Sofocle (p), Constantin Damșescu (p), Spl. T. Vladimirescu (p), Goethe nr. 2, B. P. Hasdeu (p), Țebea (p), Herăstrău (p), Cuza Vodă (p), orele 9 – 17; înlocuiri contoare Smart Meter – Fârdea (p), Barna

Top