Stirile din ziua: 20 august 2017

Trenuri cu orar schimbat, din cauza lucrarilor de la Popa Șapca

Trenuri cu orar schimbat, din cauza lucrarilor de la Popa Șapca

Dacă aveți programate călătorii cu trenul în următoarea perioadă, aveți grijă! Din cauza lucrărilor de la Pasajul Popa Șapcă, circulația feroviară va fi oprită în zonă în perioada 21-28 august. În consecință, CFR a operat unele modificări de care ar fi bine să țineți cont.

Scoala de vara urbana: povesti despre Timisoara, La Doua Bufnite, pentru copii intre 7 si 11

Ce dacă e vară și copilul tău e încă în vacanță? Poate învăța lucruri interesante despre orașul în care locuiește, se poate distra și poate avea parte de câteva zile speciale. Se întâmplă la cea de-a doua ediție a Școlii de vară urbană „În cetate”, organizată de Asociația Cultural-Educațională Melopolis și librăria La Două Bufnițe.

Incepe heirupul la Popa Sapca. Primarul Robu cere rabdare si intelegere / VIDEO

Cea mai complexă lucrare din zona șantierului de la Popa Șapcă începe luni, 21 august, zi în care va fi întrerupt și traficul feroviar între Gara de Nord și Gara de Est. CFR a anunțat modificări în orarul trenurilor, iar primarul Nicolae Robu spune că lucrările se vor încheia înainte de venirea iernii.

Boala veche: Poli continua sa-si ignore cei mai talentati juniori

Ionuţ Popa nu ratează niciun moment să scoată în evidenţă cât de şubred este lotul pe care îl antrenează la Poli Timişoara. La rândul ei, conducerea clubului timişorean nu mai ştie pe unde să-şi scoată cămaşa când vine vorba despre situaţia materială a echipei, invocând că nu se înghesuie nimeni să vină cu bani la clubul timişorean.

Top