Stirile din ziua: 31 august 2017

Vacanta Last Minute in Thassos: plateste unul, pleaca doi! / FOTO

Vacanta Last Minute in Thassos: plateste unul, pleaca doi! / FOTO

Vreți să vă bucurați încă de vară? Puteți avea parte acum de o vacanță într-un loc superb. Frumoasa insulă Thassos vă așteaptă la început de septembrie, iar oferta Last Minute a Agenției Ultramarin este de nerefuzat: plătește unul, pleacă doi, așa că începeți să vă pregătiți bagajele.

La Popa Sapca vor fi sase benzi mai inguste, in loc de patru. Robu: Conteaza foarte mult

Strada Popa Șapcă va avea, pe o anumită porțiune, șase benzi ceva mai înguste, în loc de patru mai largi, cum prevedea proiectul inițial. S-a luat această decizie, susține primarul Nicolae Robu, pentru ca traficul să nu mai fie blocat de șoferii care vor să vireze la stânga sau la dreapta.

Inca un weekend cu opera si opereta in Parcul Rozelor. Orar prelungit pe unele linii de transport in comun

Festivalul de Operă și Operetă de la Teatrul de vară din Parcul Rozelor continuă și în acest sfârșit de săptămână. La ediția cu numărul 13 a acestui eveniment, spectatorii vor avea parte și o surpriză: unii vor putea merge acasă cu mijloacele de transport în comun.

calea ferată

Trei noi bariere, montate pe soselele din Timis. Una dintre ele, pe drumul spre Sannicolau

Numărul accidentelor la trecerile de cale ferată din Timiș a crescut de trei ori în ultimii cinci ani, conform unor statistici. Peste câteva luni, după ce se fac… studiile de fezabilitate, vor fi montate, în trei puncte nevralgice, trei bariere. Ar fi nevoie însă, spun cei de la ATOP, de câteva sute.

Ludovic Orban si Ben Oni Ardelean

Ben-Oni Ardelean, in locul lui Catalin Predoiu in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor

Situat în tabăra președintelui PNL Ludovic Orban, deputatul de Timiș Ben-Oni Ardelean începe să culeagă roadele. În sesiunea parlamentară care stă să înceapă, Ardelean ar urma să-i ia locul lui Cătălin Predoiu, ca vicepreședinte al Biroului Permanent din Camera Deputaților.

ANI da verde: Sanda Grebla, Catalin Iapa si Bordeasu jr. pot primi terenuri de la primarie

Nu sunt incompatibilități sau conflicte de interese pe lista celor 128 de tineri care ar trebui să primească gratuit terenuri de la PMT. Nicolae Robu a primit răspunsul de la ANI și totul e în regulă: poți fi angajat al primăriei și să primești „plaț” de casă. E ciudată și situația lui Ilare Bordeașu (ALDE), al cărui fiu este beneficiar direct al hotărârii votate de tatăl său.

fondul clasei

Cladiri degradate, prea putine toalete si un etaj inchis la Colegiul Azur: cum incepe anul scolar in Timis

Peste 90.000 de copii încep școala în Timiș pe 11 septembrie. Condițiile nu sunt însă dintre cele mai bune în toate unitățile de învățământ. Sunt probleme și în Timișoara, iar nouă școli din județ nu au primit autorizație sanitară de funcționare. Ele pot funcționa doar pe răspunderea directorului.

Piata Badea Cartan e inchisa pana la iarna. Precupetii se muta in Traian

Piața Badea Cârțan intră în șantier și se închide pentru următoarele aproape trei luni. Precupeții se mută în Piața Traian până la finalizarea lucrărilor de amenajare, care vor costa în jur de 200.000 euro. La iarnă, spune primarul Nicolae Robu, în noua piață vor fi condiții mai bune pentru vânzători și pentru cumpărături.

Bega Bulevard, la editia 10: cursa ratustelor, Cargo, Zdob si Zdub / PROGRAM

A zecea ediţie a festivalului Bega Bulevard are loc sâmbătă și duminică, între Podul Mihai Viteazul şi Podul Maria. Vor fi diverse activități pentru mici și mari, concerte și nu va lipsi mult așteptata cursă a rățuștelor, al cărei mare premiu este în valoare de 2.000 euro.

Întreruperi de curent

Intreruperi de energie

E-Distribuție a programat joi, 31 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Vulturilor (p), Leonard (p), Poeniței (p), Transilvania (p), orele 9 – 17; Izvin – Herghelie, Calacea Băi, Bărăteaz, Dumbrăvița – str. P. Sandor, orele 9 – 17; înlocuiri contoare Smart Meter – Fârdea (p), Barna (p),Botinești (p), Hăuzești (p), Surducu Mic

Top