Stirile din ziua: 8 august 2017

Nicio surpriza la Botosani. Poli pierde la limita in fata liderului

Nicio surpriza la Botosani. Poli pierde la limita in fata liderului

Poli a deschis şi runda a 5-a, după ce a făcut acelaşi lucru şi etapa anterioară. De data aceasta însă nu a mai fost cu noroc, bănăţenii întâlnind o echipă aflată în mare formă, FC Botoşani, liderul la zi al campionatului. Chiar dacă moldovenii l-au pierdut pe golgheterul Golofca şi au părut că nu forţează, au reuşit să câştige.

Intrare libera la Zoo, de Ziua Internationala a Gradinilor Zoologice

Grădina Zoologică de la Pădurea Verde celebrează și ea, pe 9 august, Ziua Internaţională a Grădinilor Zoologice şi Parcurilor. Intrarea este liberă pentru toată lumea, iar pentru cei mici a fost pregătit un program special. Nu uitați însă că este cod galben de caniculă, așa că nu lăsați acasă pălăriile de soare și sticlele cu apă.

primăria timișoara

Angajatii Primariei Timisoara se perfectioneaza mai ieftin: „sejururile” costa pe jumatate cat anul trecut

Se poate și mai ieftin! După ce, anul trecut, a dat peste 331.000 de euro pentru cursurile de perfecționare la care au participat propriii angajați, în 2017, Primăria Timișoara a redus aproape la jumătate suma alocată în acest scop. Nu se știe cine la ce curs merge, dar unii funcționari se vor… dezvolta personal, cel mai probabil pe litoral.

Cata Festival: hai la Sag, pe noapte! Trei zile de etno-pop, turbo-folk, neo-manele si alte minunatii

Etno-rock. Etno-psihedelic. Etno-pop. Orice, dar etno! E ideea de la care a plecat Câta Festival, care va debuta, peste două săptămâni, la o aruncătură de băț de Timișoara. Bicicliștii și cei cu buletin de Șag au intrare gratis, iar line-up-ul este un mix nemaiîntâlnit, cu Baba Zula, Subcarpați, Impex, Pero Defformero, Rodion GA sau Azur.

Centura de Sud a Timisoarei va distruge pista de biciclete de la Giroc. Poti sa reclami aberatia

Ireal: CNAIR face praf, cu bună știință, o pistă de biciclete realizată, în Timiș, pe fonduri europene! Este vorba despre cea care duce la Pădurea Giroc, care va fi „ruptă” de Centura de Sud a Timișoarei. Anomalia a fost sesizată de deputatul USR Cătălin Drulă. Licitația pentru șoseaua ocolitoare a fost amânată recent pentru a cincea oară.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat marți, 8 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Banatul (p), Moise Doboșan (p), Tibrului (p), Agricultorilor (p), orele 9 – 17; Oloșag – Campodoro, Biled (p), orele 9 – 17; Lugoj – str. Țesătorilor (p), Izlazul Mic, orele 8 – 15.

Top