Stirile din ziua: 27 august 2017

La pensie, dupa 4.500 de ore de zbor. Comandorul Florin Ivana, la ultimul zbor oficial / FOTO

La pensie, dupa 4.500 de ore de zbor. Comandorul Florin Ivana, la ultimul zbor oficial / FOTO

După aproape 4.500 de ore de zbor, unul dintre cei mai experimentați piloți de elicoptere din România va rămâne la sol. Comandorul Florin Ivana a zburat sâmbătă pentru ultima dată la bordul uneia dintre aeronavele Escadrilei 712 Timișoara.

70 de ani de handbal, sarbatoriti pe semicerc. Tatabanya a luat Cupa Poli la loviturile de departajare

Cupa Politehnica 70 s-a încheiat cu victoria maghiarilor de la Tatabanya, care au învins în cele din urmă, după aruncările de departajare, gazdele turneului. A fost 31-28, după ce la finalul celor 60 de minute, scorul înregistrat, 27-27, a surprins atât asistența cât și cele două echipe, care nu conveniseră asupra modului de departajare în caz de egalitate.

ziua județului timiș

CJ Timis scoate la licitatie spatiile din Bastionul Theresia. De la anul vom avea terase deasupra!

Consiliul Județean Timiș scoate la licitație mai multe spații din Bastionul Theresia. Se caută chiriași pentru următorii cinci ani și, dacă va reuși să găsească „mușterii”, CJ ar urma să încaseze peste 47.000 de euro pe lună. Anul viitor am putea avea, în sfârșit, terase deasupra Bastionului!

Doua comune din Timis, in Top 10 cele mai bogate primarii din Romania

Cea mai bogată primărie de comună din România este în județul Iași, iar cea mai săracă, în Teleorman. Asta arată datele oficiale ale Ministerului Dezvoltării Regionale, conform cărora primăriile din Iași au încasat cei mai mulți bani. Urmează cele din Timiș, județ care are două localități în Top 10.

Top