Stirile din ziua: 15 august 2017

Pe la Pasajul Jiul nu se trece! Circulatia e inchisa trei saptamani

Pe la Pasajul Jiul nu se trece! Circulatia e inchisa trei saptamani

Pregătiți-vă pentru trei săptămâni grele! Pasajul Jiul se închide miercuri, 16 august, și va fi redeschis traficului doar pe 10 septembrie, cu o zi înainte de începerea anului școlar. Șantierul ar trebui terminat, susține primarul Nicolae Robu, la finele lunii septembrie.

Primaria Timisoara poate incepe santierul in Piata Marasti. A venit si avizul de la Cultura

Primăria Timișoara se poate apuca să amenajeze banda suplimentară din Piața Mărăști. Direcția Județeană de Cultură a emis avizul care lipsea, după ce municipalitatea a făcut un proiect pentru această lucrare. Șantierul poate începe, dar numai sub supraveghere arheologică.

De 13 ori traditie: Festivalul de opera si opereta din Parcul Rozelor sta sa inceapa / PROGRAM

Opera Română Timișoara este în vacanță, dar nu și-a uitat spectatorii. Timișorenii vor avea parte, și în acest an, de Festivalul de operă și operetă de la Teatrul de vară din Parcul Rozelor. Este ediția cu numărul 13, care va aduce opt spectacole, toate cu intrare liberă.

Hai la Rakijada: la Sanpetru Mare se alege cel mai bun rachiu de prune

La Sânpetru Mare dau în clocot cazanele de rachiu! Aici are loc sâmbătă a șaptea ediție a Festivalului Rachiului, eveniment devenit tradiție. Vor fi multe licori speciale, mâncare de să te lingi pe degete, premii și multă distracție. Seara se încheie cu Ana Bekuta, care va susține un concert extraordinar.

Top