Stirile din ziua: 21 august 2017

Zeci de migranti, ridicati in ultimul weekend din parcuri si de pe strazile din Timisoara

Zeci de migranti, ridicati in ultimul weekend din parcuri si de pe strazile din Timisoara

Intră cum intră în România, se înregistrează legal sau nu, apoi bântuie fără noimă pe străzile din Timișoara. Câteva zeci de migranți din Irak, Afganistan și Siria au fost prinși în ultimul sfârșit de săptămână de polițiștii locali.

Folclor si perfectionare. O firma din Criciova a scolit functionari publici de 200.000 de lei numai in 2017 / FOTO

Angajații de la stat din Timiș se perfecționează și la cursuri ținute de o cântăreață de muzică populară foarte competentă. Aceasta deține o firmă cu sediul în comuna de baștină, Criciova, și a încasat, de la primăriile din Timiș, aproape 200.000 de lei numai în acest an, pentru cursurile / vacanțele la all inclusive ale funcționarilor publici.

Se pregateste o „mare surpriza” la Popa Sapca. Dupa o saptamana de munca non-stop / VIDEO

10-12 săptămâni – atât va dura până la finalizarea, la nivel de detaliu, a noului pasaj de la Popa Șapcă. Operațiunile cele mai dificile au început însă luni, 21 august. Primarul Nicolae Robu anunță „o surpriză pozitivă” legată de această lucrare.

Ruina colorata de pe Alecsandri intra in santier. In doi ani va avea lift si restaurant

Vom avea bar de vară, restaurant, scenă și lift exterior. Primăria Timișoara va plăti, în următorii doi ani, o sumă care poate ajunge la aproape 800.000 de euro, pentru transformarea ruinei cu graffiti de pe strada Vasile Alecsandri. Lucrările reabilitare la dărăpănătura ultracentrală au fost adjudecate la licitație de o firmă care a avut mai multe contracte cu PMT.

Sezonul de futsal incepe la Lugoj. Informatica se bate cu Deva pentru Supercupa

Sala Sporturilor „Ioan Kunst Ghermănescu” din Lugoj va fi gazda, marţi, 22 august, a jocului care va decide câștigătoarea Supercupei României la futsal. În jocul programat de la ora 20 se vor întâlni campioana națională, Autobergamo Deva, și câștigătoarea Cupei României, Informatica Timișoara.

Roma: descopera Cetatea Eterna, in frumoasele culori de octombrie / FOTO

Roma este unul dintre orașele pe care trebuie să-l vezi cel puțin o dată în viață. Dacă n-ai făcut-o încă, dar și dacă vrei să revezi Cetatea Eternă, toamna este momentul potrivit. În blânda lumină de octombrie, Roma se dezvăluie strălucitoare în fața privitorilor, cu nemuritoarele ei povești.

Întreruperi de curent

Apa rece oprita in Timisoara si mai multe localitati

Aquatim anunță că, în perioada 21-25 august, a planificat mai multe lucrări de întreținere și modernizare a rețelelor de apă în localitățile din aria de operare. Luni, 21 august, va fi întreruptă furnizarea apei reci în Ciacova, in intervalul orar 10-15, pentru lucrări de reparații (înlocuirea unei vane), în Liebling, între orele 9 și 14,

apa calda

Apa calda oprita in Sagului-Dambovita

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni apărute la rețeaua primară, va întrerupe luni, 21 august, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde la PT 86, 88, 89, Vulturilor și V. Lupu. Vor fi afectați timișorenii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Banatului, Bran, Clăbucet, Gorunului, Pogonici, Prahova, Smeurișului, Transilvania, Vlăsiei, Vulturilor, Dîmbovița,

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat luni, 21 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. Eroilor de la Tisa (p), Cluj (p), M. Jora (p), orele 9 – 17; înlocuiri contoare Smart Meter – Fârdea (p), Barna (p), Botinești (p), Hăuzești (p), Surducu Mic (p), Dragsinești (p), orele 9 – 17; Ciacova (p), Butin (p), Orțișoara

Top