Stirile din ziua: 17 august 2018

ghiroda

Se încing ceaunele la Ghiroda. E festival pentru pofticioși

Se încing ceaunele la Ghiroda. E festival pentru pofticioși

Tocănițe gustoase, cu ingrediente bine alese și cântărite, dar și multă voie bună îi așteaptă pe pofticioși la finele săptămânii viitoare, la doi pași de Timișoara. La Ghiroda are loc a doua ediție a Festivalului Ceaunelor.

dn6

Cozi kilometrice pe DN6, între Domașnea și Buchin. Se lucrează și în următoarele 2 săptămâni

Răbdare – de asta aveți nevoie dacă, în această perioadă, trebuie să circulați pe DN6, între Cornea și Caransebeș. Se lucrează pe tronsonul Buchin – Domașnea și, pe anumite porțiuni, se circulă pe un singur fir. Așteptarea poate dura și 20 de minute.

Mihai Viteazu

După 2 luni, s-a terminat asfaltarea a nici 800 de metri de stradă. Odă muncii, de la Oceanul Indian / FOTO

Două luni pentru un strat nou de asfalt, ochi de pisică și borduri, pe o stradă de nici 800 metri lungime. Dar și o odă muncii. Vorbim despre Bd. Mihai Viteazu, unde se fac ultimele operațiuni înainte de redeschiderea traficului. Sunt restricții de circulație în zonă, dar nu vă imaginați că primăria le-a anunțat.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 17 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Martir Ion Stanciu (p), Brăiloiu (p), Vântului, Martir Constantin Gârjoabă, Martir Valentin Aparaschivei, orele 9 – 17; Beregsău Mic, orele 9 – 17; Crivina de Sus, Poieni, Poieni Cheia, Poieni TV, orele 9 –17; Sânmihaiu Român, orele 9 – 17; Lugoj

Top