Stirile din ziua: 20 august 2018

tramvaiul 5

Robu promite din vacanță: În 2020 reintră pe traseu tramvaiul 5. Proiectul încă n-a fost depus la finanțare

2020. Atunci spune primarul Nicolae Robu că timișorenii din zonele Ronaț, Mehala și Blașcovici vor putea merge din nou cu tramvaiul 5, pe noua linie modernizată. Suntem la jumătatea lunii august 2018, iar proiectul nu este încă depus la finanțare.

deputati

Muții parlamentului: Doi deputați PSD de Timiș, nicio întrebare în aproape doi ani de mandat

Timișul a trimis în Camera Deputaților 10 oameni, fără a-i pune la socoteală pe cei de la minorități. În campanie au promis marea cu sarea pentru alegători și, odată ajunși, la București, au uitat. Doi deputați PSD s-au întrecut pe ei înșiși și au reușit să tacă perfect pentru județul lor.

Istorie, filme și Implant pentru Refuz. La Festivalul de Film Central European

Istorie, filme și Implant pentru Refuz. La Festivalul de Film Central European

Piața Unirii se transformă, la final de august, în sală de cinema ca în vremea filmului mut. Doar că pianul care acompania divele e înlocuit o trupă mult iubită, iar poveștile de iubire cedează ecranul în favoarea istoriei naționale. Așa începe Festivalul de Film Central European Timișoara.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție nu a programat luni, 20 august, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Calacea – fost CAP, Sînandrei, Românești, Mănăstire Românești, Fărășești, Homojdia, Pietroasa, Crivina de Sus, Poieni, Poieni TV, Poieni Cheia, Beregsău Mic (p), orele 9 – 17.

Top