Stirile din ziua: 26 august 2018

Dacă e octombrie, e concertul din Peștera Românești. Când va avea loc

Dacă e octombrie, e concertul din Peștera Românești. Când va avea loc

De mai bine de trei decenii, pentru iubitorii muzicii din Timișoara și nu numai, luna octom,brie înseamnă Românești. Tradiționalul speo-concert a ajuns la ediția cu numărul 34 și are în program, fără discuție, Mozart. În acest an va avea loc pe data de 28 octombrie.

Pe placul conferențiarului. Politehnica a învins U Cluj cu 1-0

Peste 2000 de spectatori au ținut să vadă la lucru două echipe cu o susținere deosebită din partea suporterilor, Politehnica Timișoara, respectiv Universitatea Cluj. Partida, una plăcută cu destule faze de poartă s-a încheiat teoretic rapid, din minutul 5, atunci când Gelu Velici a marcat după o fază spectaculoasă pentru 1-0, scor cu care avea să se și termine jocul.

Nouă grădinițe și școli fără autorizație de funcționare în Timiș

Chiar și în anul 2018, în județul Timiș mai există grădinițe și școli fără autorizație sanitară de funcționare. Mai exact sunt nouă grădinițe și școli fără autorizație sanitară de funcționare. Și totuși, unitățile de învățământ pot funcționa și fără autorizație, pe răspunderea directorului, iar dacă își remediază deficiențele și se autorizează, atunci ies de pe această listă. Avem lista oficială de la Inspectoratul Școlar Județean.

furtuni

Timișul sub Cod galben de ploi și furtuni

Administrația Națională de Meteorologie avertizează că în vestul țării vor veni ploi torențiale și furtuni puternice. Ca atare s-a declarat Cod galben în județele Bihor, Arad, Timiș, Caraș Severin și Hunedoara. Intervalul în care se va manifesta instabilitate atmosferică accentuată și cantități de apă însemnate în aceste județe este 26 august, ora 14.00 – 27 august ora 23.00.

Editorial de Eugen Sasu

Liviu Dragnea nu este nebun, dar pentru unii alegători nu putem băga mâna în foc

Mai mulți liberali vor să introducă în legislație obligativitatea dovezii că ești sănătos la cap înainte de a candida pentru o demnitate publică. Un fel de demers #faranebuni al liberalilor, după acel mult mai serios #farapenali al celor de la USR, finalizat cu strângerea a peste un milion de semnături pentru schimbarea constituției. Lesne de

pui de leu

Ofertă de noapte la Timișoara: au vrut să vândă un pui de leu! /VIDEO

Ce mai vând românii pentru a face un ban? În noaptea de sâmbătă spre duminică, doi indivizi au încercat să comercializeze în incinta Ștrandului Termal nici mai mult nici mai puțin decât un… pui de leu. Din nefericire pentru inediții negustori, printre primii clienți care s-au prezentat la fața locului s-au numărat câțiva polițiști de

Top