Stirile din ziua: 10 august 2018

Mii de oameni, în marș pe străzile din Timișoara: Iubim România! Afară, afară, cu javrele din țară!

Mii de oameni, în marș pe străzile din Timișoara: Iubim România! Afară, afară, cu javrele din țară!

S-a ieșit în stradă și la Timișoara, pentru susținerea mitingului organizat în fața guvernului. Deși e vacanță și e foarte cald, mii de oameni au venit în Piața Victoriei. Au fost pancarte cu mesajul de-acum celebru, ba chiar și tricouri „asortate” și s-a scandat îndelung. Apoi, la fel ca în iarna lui 2017, s-a plecat în marș.

supuran

De ce e praf transportul în comun din Timișoara. Supuran: Gratuități prea multe, achiziții la suprapreț, haos peste tot

Șapte săptămâni la STPT i-au fost de ajuns lui Sorin Supuran să înțeleagă cum stau lucrurile la societatea care ar trebui să asigure transportul în comun al timișorenilor. Pe listă: achiziții la suprapreț, lucrări fără autorizație, bani aruncați peste tot. Un raport de 181 de pagini a fost depus la Camera de Conturi.

poduri

Care sunt regulile pe Bega. Avizul care spune că este interzisă navigația cu ambarcațiuni sportive / REGULILE INTEGRAL

De la începutul lunii august, pe Bega au ieșit faimoasele vaporașe cumpărate de Primăria Timișoara. Încă nu circulă decât în regim de probă, dar felul în care se va desfășura navigația pe canal are reguli noi, care spun că desfășurarea de activități de agrement comercial cu ambarcațiuni de agrement, și navigația cu ambarcațiuni sportive nu sunt permise. deBanat.ro vă prezintă integral acest aviz.

aquatim

Apă oprită în Deta

Aquatim anunță că vineri, 10 august, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei reci în Deta, pentru efectuarea lucrărilor de spălare și igienizare a rețelei de distribuție a apei. Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 10 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Moșniței nr. 26, orele 9 – 15, Săcălaz – Zona str. II-a, Peciu Nou (p), Urseni (p), Beregsău Mic (p), Periam (p), Cebza (p), orele 9 – 17.

Top