Stirile din ziua: 30 august 2018

Debut excelent pentru informaticieni in preliminariile Ligii Campionilor

Debut excelent pentru informaticieni in preliminariile Ligii Campionilor

Grupa H din turul preliminar al Ligii Campionilor se dispută în Sala Constantin Jude, motiv pentru timişoreni să vadă la lucru cea mai bună formaţie de futsal din România, Informatica, alături de campioanele din Turcia şi Gibraltar, Osmnalispor, respectiv Lynx.

centura de sud

CJ Timiș preia drumuri comunale pentru a le reabilita și a realiza o centură alternativă a Timișoarei

O centură completă a Timișoarei nu există, așa că reprezentanții Consiliului Județean Timiș continuă demersurile pentru a realiza o variantă de ocolire alternativă. Această centură alternativă va ocoli urbea de pe Bega pe drumurile județene, unele dintre acestea fiind, înainte, comunale.

O nouă ediție a Târgului de Antichități la Iulius Mall

În acest final de săptămână, clienţii Iulius Mall care apreciază obiectele cu patina timpului sunt invitaţi la o nouă ediţie a Târgului de Antichităţi. Bijuterii, ceasuri de colecție, argintărie veche, porţelanuri, obiecte vintage de decor, numismatică, discuri din vinil, aparate foto vechi, icoane, antichităţi mici şi multe altele vor încânta privirile publicului.

Revendicat de primărie și CJ Timiș, Spitalul CFR Timișoara rămâne la Ministerul Transporturilor

După ce reprezentanții Ministerului Trasporturilor au cerut Primăriei Timișoara și Consiliului Județean Timiș un acord de principiu pentru preluarea Spitalului CFR din urbea de pe Bega, acum reprezentanții acestei instituții „s-au sucit”. În acest timp, spitalul se degradează pe zi ce trece.

Nicolae Robu telefon

Universitarul Robu recidivează: “lichele cu suflet negru și minte puțină și nici aia bună”

Primarul Nicolae Robu s-a dezlănțuit din nou împotriva “lichelelor cu suflet negru și minte puțină” care nu înțeleg să-i preamărească realizările, cam tot mai puțin detectabile în ultima perioadă. De această dată sunt luați la țintă toți cei care au comentat faptul că primăria are mari restanțe la tot felul de firme sau colaboratori.

Top