Stirile din ziua: 23 august 2018

Controversatul Cristian Pomohaci la un festival patronat de Primăria Timișoara

Controversatul Cristian Pomohaci la un festival patronat de Primăria Timișoara

Fostul preot Cristian Pomohaci a susținut un recital la Timișoara în cadrul unui festival finanțat de Primăria și Consiliul Local Timișoara cu 50.000 de lei. Pomohaci a devenit celebru după ce a fost acuzat de mai mulți tineri de pedofilie.

Morții – așteptați să curețe buruienile din unele cimitire din Timișoara. Crucile nu se mai văd de iarba înaltă

Unii administratori de cimitire așteaptă, se pare, să iasă morții din mormânt ca să curețe buruienile care au crescut mai mari decât crucile. Și poate că nu va dura mult până când cei trecuți pe lumea cealaltă vor organiza o acțiune de curățenie pe lumea noastră, în locul unde li se odihnesc „rămășițele”.

CCIAT organizează o misiune economică la “Ukus Fest” – Belgrad

În perioada 29-30 septembrie 2018, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o misiune economică la Belgrad, cu prilejul manifestării “Ukus Fest”, un festival al produselor alimentare și băuturilor tradiționale. Firmele timișene au posibilitatea de a participa atât în calitate de vizitatori cât și ca expozanți.

Călin Dobra propune o campanie pentru a readuce acasă românii din străinătate

Reprezentanții Ministerului pentru Românii de Pretutindeni au venit la Timișoara pentru a informa reprezentanții primăriilor din județ cu privire la drepturile românilor care pleacă la muncă în străinătate. Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a declarat că ar fi necesară o campanie pentru a aduce înapoi românii plecați la muncă peste hotare.

Avertisment OMS: țânțarii, un pericol în Europa. Timișoara, tot fără contract de dezinsecție

Organizaţia Mondială a Sănătăţii susține că Europa este în pragul unei epidemii de boli tropicale, cauzată de o adevărată invazie a țânțarilor. Numărul cazurilor de West Nile de pe bătrânul continent s-a dublat faţă de anul trecut. Vă reamintim, Primăria Timișoara încă nu are un contract de dezinsecție pe termen lung.

ANUNȚ PUBLIC PRIVIND DEPUNEREA SOLICITĂRII DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIU

Aeroportul Internațional Timișoara „TRAIAN VUIA”, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire terminal sosiri curse externe pasageri” propus pentru a fi amplasat în localitatea Ghiroda, str. Aeroportului, nr. 2, CF 400528, jud. Timiș. Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției Pentru Protecția Mediului Timiș,

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a progranat joi, 23 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Cântului (p), Mareșal Constantin Prezan (p), Calea Martirilor (p), Martir Elena Nicoară (p), Martir Ștefan Mariș (p), orele 9 – 17; Moșnița Veche – Zona Drumul Boilor, Izvin – str. Preot Traian Pielea nr. 18, Peciu Nou (p), Beregsău Mic (p),

Top