Stirile din ziua: 6 august 2018

Ted's Coffee

Cafea cum îți place, la Ted’s Coffee Co. O nouă surpriză în Openville

Cafea cum îți place, la Ted’s Coffee Co. O nouă surpriză în Openville

O nouă cafenea cu un concept aparte se va deschide la Timișoara. Ted’s Coffee Co. va fi locul unde vei putea să-ți faci exact cafeaua care-ți place, în combinațiile tale preferate.

Laboratorul de 100.000 de euro de la Muzeul de Artă se face, deși directorul Victor Neumann nu-l vrea

Paradox la Muzeul de Artă Timișoara: directorul Victor Neumann a refuzat peste 100.000 de euro pentru dotarea laboratorului de restaurare, spunând că nu sunt specialiști. La începutul anului însă, personalul a fost îndeajuns de mult și de calificat, ca să obțină, după 12 ani, acreditarea. Laboratorul se face însă.

episcop

Excelența Sa József Csaba Pál, noul episcop romano-catolic al Timișoarei / FOTO + VIDEO

În Domul Romano-Catolic din Piața Unirii s-a desfășurat ceremonia de consacrare și instalare a noului episcop romano-catolic al Timișoarei, numit de Papa Francisc. Pr. József Csaba Pál i-a luat locul episcopului Martin Roos,care a fost 19 ani la cârma Diecezei de Timișoara.

suveniruri

Vreți suveniruri cu Timișoara? Încercați un breloc cu siglă auto sau un termometru

Nu-i așa că doreați să oferiți cuiva un breloc de placaj traforat, cu sigla unei mărci de automobile? Aveți cumva nostalgia suportului de șervețele pe care îl făceați la ora de lucru manual? Le găsiți acum în centrul Timișoarei, unde o firmă din Harghita a convins primăria că vinde cele mai potrivite suveniruri.

sînandrei

CJ Timiș are de doi ani aviz de la CFR, pentru trecerea de cale ferată de la Sînandrei

Au de doi ani aviz de la CFR, dar n-au făcut nimic. O timișeancă le bate obrazul șefilor CJ Timiș, care nu s-au sinchisit să repare trecerea la nivel cu calea ferată de la Sînandrei. La finele săptămânii trecute, un șofer exasperat i-a lăsat un mesaj neobișnuit lui Călin Dobra, care i-a răspuns că durează mult până se obțin avizele.

aquatim

Program schimbat la casieriile Aquatim

Aquatim anunță că marți, 7 august, casieriile și birourile de relații cu publicul de pe str. Treboniu Laurian nr. 7A (relații clienți, avize, contracte) se vor închide la ora 14,30, iar cea de pe str. Oituz, la ora 16,30, în vederea efectuării dezinsecției și deratizării. Casieria de la sediul central, de pe str. Gheorghe Lazăr

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat luni, 6 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Mareșal Averescu nr. 54, orele 9 – 17; Dudeștii Noi (p), Bucovăț – zona ieșire din Remetea Mare, cartier Ana Maria, Casa Celia și zona la intrare în Bucovăț, partea stângă), Moșnița Veche, Moșnița Nouă – str. Cedrului nr. 26, Peciu

Top