Arhiva pentru luna: iulie 2018

Primarii PNL,de la dreapta: Nica, Goza, Roman

Primarii rebeli îi dau cu flit lui Robu: nu renunță la dizolvarea BPJ

Cu câteva zile înainte de vizita lui Ludovic Orban la Timișoara, anunțată pentru 3 august, președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, s-a întâlnit cu o delegație a așa-zișilor primari rebeli. Și asta, pentru a-i raporta liderului partidului că pacea s-a pogorât peste organizația timișeană, dar nu i-a ieșit.

Robu: Garantez că în 13 august angajații STPT vor fi cu salariile la zi

Primarul Nicolae Robu continuă să susțină că Sorin Supuran a fost demis fără știința lui, dar spune că nu e normal ca acesta să nu-l fi informat niciodată despre ceea ce face la STPT. Edilul șef promite că din toamnă nu vom mai sta zeci de minute în stații și că până în 13 august se va ajunge cu salariile zi.

supuran

Supuran va contesta decizia de revocare: Cineva pentru care școala a fost un inamic nu poate decide pentru Timișoara

A fost revocat vineri și marți a primit prin poștă „mazilirea”. Ședința CA în care a fost eliberat din funcție nu avea pe ordinea de zi un astfel de punct, iar Sorin Supuran, fostul șef al STPT, a anunțat că va contesta decizia, semnată de cineva pentru care „școala a fost un inamic”.

poli

ACS Poli să dea înapoi 3,5 milioane de euro. Asta cere în instanță Primăria Timișoara

ACS Poli să fie obligat să restituie către bugetul local peste 15 milioane de lei, finanțare ilegală din perioada 2012-2015. Este ceea ce a solicitat Primăria Timișoara în acțiunea depusă la Tribunalul Timiș, la începutul lunii iulie. Nicolae Robu a declarat însă că instanța este cea care va stabili prejudiciul care trebuie recuperat.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat marți, 31 iulie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Sabin Drăgoi (p), Calea Bogdăneștilor nr. 146, orele 9 – 17; Bucovăț – Aquatim Foraj 11, Giroc – str. Zefirului, Narcisei, Muncitorilor, Gloria, Timiș, Semenic, Dunărea, Crivina, Pietroasa TV, Poieni TV, Poieni, Poieni Cheia, Beregsău Mic (p), orele 9 – 17.

Ludovic Orban

Șefii de filiale PNL ar putea fi demiși mai ușor. Primul pas a fost făcut

Biroul Politic Național al PNL a adoptat o propunere venită din partea lui Ludovic Orban, de modificare a statutului astfel încât liderii filialelor să fie demiși prin votul a jumătate plus unu dintre membri, și nu a două treimi. Printre cei care s-au opus, conform unor surse, senatorul de Timiș Alina Gorghiu.

Top