Stirile din ziua: 11 august 2018

timișorenii

Timisorenii, din nou in strada: Bucuresti, lupta, Bucuresti! / FOTO

Timisorenii, din nou in strada: Bucuresti, lupta, Bucuresti! / FOTO

N-avea cum să fie altfel. După protestul terminat cu jeturi de apă și gaze lacrimogene în București, Timișoara nu putea să rămână în casă. Pentru a doua zi, oamenii s-au adunat în fața Operei. Cer pasnic demisia guvernului.

țânțari

Țânțarii din Timișoara, încă fără adversar. Nu e gata a doua licitație organizată de primărie

Încă așteptăm anunțarea câștigătorului licitației pentru dezinsecție la Timișoara, iar în România s-a înregistrat primul deces cauzat de virusul West Nile transmis de țânțari. În orașul de pe Bega se fac ultimele stropiri pe contractul provizoriu.

Editorial de Ino Ardelean

Proteste cu final premeditat

Trebuie să fii neapărat imbecil, PSD-ist sau… Maria Grapini, ca să nu realizezi că tot ce s-a întâmplat noaptea trecută la București a fost o imensă diversiune marca PSD, cu scopul discreditării mitingului de protest. Există destule elemente care să demonstreze că totul a fost bine premeditat, cu ajutorul unor politicieni, al unei părți a

jandarmeria

Jandarmeria: Intervenția în forță a fost justificată, cine a rămas în Piața Victoriei știa la ce se expune

Jandarmii au primit ordin de la prefectul Capitalei să intervină în forţă în Piaţa Victoriei și nu aveau cum să „extragă” din mulțime elementele provocatoare. S-a furat o singură armă, de la femeia jandarm bătută de protestatari și care ar putea rămâne paralizată. Sunt explicațiile oferite sâmbătă de Jandarmeria Română.

lacrimogene

București, câmp de război. Jandarmeria a evacuat Piața Victoriei cu tunuri de apă și gaze lacrimogene

Imagini de-o violență extremă s-au înregistrat vineri noaptea în București, unde mitingul din Piața Victoriei, la care unele surse spun că au participat peste 100.000 de oameni, a fost dispersat de jandarmi cu tunuri de apă, asta după ce au folosit gaze lacrimogene toată după-amiază. Protestatarii au fost alergați pe străzi și sute de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Top