Stirile din ziua: 13 august 2018

turiști

Turiști din Israel, victime ale Jandameriadei / VIDEO

Turiști din Israel, victime ale Jandameriadei / VIDEO

Pe zi ce trece apar tot mai multe informații privind abuzurile jandarmilor din timpul protestelor de vineri, 10 august. Printre cei care au căzut victime brutalităților jandarmilor s-au numărat și patru turiști din Israel care se aflau în zonă.

nod Holdea

Nodul de la Holdea, scos abia acum la licitație! Optimism la CNAIR: Lotul 3 va fi finalizat în acest an / FOTO

Va mai dura mult și bine! Vorbim despre descărcarea traficului de pe lotul 3 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva, la Holdea, lucrare pe care CNAIR o scoate acum la licitație, dar despre care spune că va fi gata până la finele anului. Nodul de la Holdea este realizat de antreprenorul care a câștigat licitația inițială, dar neplătit. CNAIR spune însă că nu s-a făcut nicio lucrare în plus.

spații verzi

Prea puține spații verzi în România. Un oraș din Timiș este totuși printre primele din țară

Media de spații verzi din orașele și municipiile din România este, oficial, sub normele UE. Conform INS, la finele lui 2017, unui locuitor îi reveneau, în medie, 21,3 mp suprafaţă spaţii verzi. Un oraș din Timiș este în topul național, dar, în ciuda declarațiilor primarului Nicolae Robu, nu e vorba despre Timișoara.

aquatim

Apă rece oprită în Ghiroda

Aquatim anunță că uni, 13 august, între orele 9 și 14, va întrerupe furnizarea apei reci în Ghiroda. Întreruperea este necesară pentru efectuarea lucrărilor de montare a unui nou debitmetru pe rețeaua de distribuție. Debitmetrele au rolul de a măsura cantitatea și presiunea apei în rețeaua publică și reprezintă un element important în întreg sistemul

Top