Stirile din ziua: 22 august 2018

brua

A început lucrul la BRUA. Primele lucrări în Timiș sunt la Recaș / FOTO

A început lucrul la BRUA. Primele lucrări în Timiș sunt la Recaș / FOTO

Transgaz a demarat, în zona Recaș, primele lucrări de montare a conductelor din proiectul BRUA. Este vorba despre dezvoltarea pe teritoriul României a Sistemului Național de Transport Gaze Naturale pe coridorul Bulgaria–România-Ungaria-Austria.

piața victoriei

Noi „atracții” turistice la Timișoara. Ce se mai distruge prin Piața Victoriei

Pavaj nou, pe care să nu-ți rupi gâtul, și o fațadă a Operei reabilitată, fără pericol de desprindere – sunt promisiunile administrației locale pentru Piața Victoriei. N-au trecut însă de stadiul de vorbe și, între timp, alte „dezastre” se întâmplă zilnic în centrul Timișoarei.

Alina Gorghiu

Gorghiu, despre Dragnea: Face declarații de om defect și paranoic, lipsesc extratereștrii

Liviu Dragnea face declarații de om defect și paranoic și s-ar putea ca, peste câteva zile, să spună că… s- a luptat cu extratereștrii. Lăsând gluma la o parte, senatorul PNL de Timiș Alina Gorghiu crede că președintele PSD ar trebui să explice public unde și când a făcut plângerea contra celor care au încercat să-l asasineze.

colterm

Colterm începe să fie scoasă la mezat. Ar putea pierde un sediu ultracentral, pentru că n-a plătit gazul

Promisiunile nu țin loc de plata datoriilor, așa că E.ON Energie a dat în judecată Colterm pentru mai multe facturi la gaz restante. A câștigat și acum execută silit societatea de termoficare. Primul pas: îi scoate la licitație unul dintre sedii.

autostradă

Broaștele și SF-urile, dușmanii autostrăzilor din România. Asta susține Darius Vâlcov

48 de studii de fezabilitate pentru un nod rutier de pe Autostrada Lugoj – Deva. Acesta este unul dintre motivele pentru care Darius Vâlcov, consilier al premierului Vasilica Viorica Dăncilă, susține că lucrările au întârziat 4 ani. De vină sunt și urșii, liliecii și broaștele.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție nu a programat miercuri, 22 august, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Utvin – zona str. spre gară, partea stângă din centru spre Sânmihaiu Roman și cartierul lângă baltă, Peciu Nou (p) – defrișări, Beregsău Mic (p), orele 9 – 17.

Top