Stirile din ziua: 27 august 2018

Ștefan Nanu, noul antrenor principal al lui ACS Poli

Ștefan Nanu, noul antrenor principal al lui ACS Poli

Interimatul lui Petre Vlătănescu ca antrenor principal la ACS Poli a luat sfârșit. Conducătorii clubului timișorean s-au înțeles cu Ștefan Nanu să preia acest post, fostul fundaș conducând deja un prim antrenament. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a clubului.

Când își va face Tudorel Toader și propria evaluare?

În aclamațiile zgomotoase ale poporului PSD – Antena 3 a reușit s-o doboare pe Laura Codruța Kovesi din fruntea DNA. În aplauzele grupărilor infracționale organizate l-a schimbat și pe șeful DIICOT, Daniel Horodniceanu, cu un personaj obedient. (La DNA încă mai caută un șef suficient de slugarnic și slab pregătit pentru a nu mai face probleme.

Pe doi tineri aproape că i-a apucat somnul în timp ce consumau substanțe interzise pe o bancă din Timișoara

Tot mai mulți tineri „se dau pe spate” cu anumite substanțe interzise, un fenomen care se pare că ia amploare în urbea de pe Bega. Concluzia vine de la faptul că polițiștii locali au descoperit doar în această lună șapte tineri cu substanțe ilegale asupra lor, amețiți și incoerenți…

Tinerii studenți ortodocși din Timișoara invitați la Academia Memoriei Românești!

Ești tânăr? Ești invitat să participi la a II-a ediție a Academiei Memoriei Românești – „Oameni, fapte și idei pentru România Mare”. Evenimentul va avea loc între 10 și 16 septembrie la Timișoara, iar participarea este gratuită. Academia se adresează în principal studenților, dar și elevilor, iar chestionarul pentru înscrieri îl găsiți aici: http://bit.ly/ascortm.

Finish la The Central European ORI CUP, Memorialul Daniela Zaharie

Timp de două zile, Timișoara a fost capitala Raliului din Europa Centrală și de Est! Sportivi din România, Polonia, Ungaria, Slovacia și Cehia au făcut un spectacol inedit atât în parcarea de la Shopping City Timișoara, cât și pe străzile orașului, dar și la Parța, Giroc, Chișoda și Șag. Nici de la această competiție n-au lipsit mesajele anti-PSD care au făcut deja înconjurul lumii.

Eva Andreaș: Nu țin cu dinții de scaunul de prefect și nu voi face compromisuri pentru a rămâne în funcție

Prefectul de Timiș Eva Andreaș a împlinit un an de când a depus jurământul în funcția de prefect. A fost un moment inedit, fiindcă Andreaș nu doar că este prima femeie prefect de Timiș, dar și primul care n-a fost membru de partid. Ca acest prilej, reprezentantul Guvernului în teritoriu a răspuns întrebărilor adresate de debanat.ro. Este primul interviu al prefectului de Timiș acordat unei publicații, putând afla astfel care au fost cele mai mari probleme cu care s-a confruntat, care sunt satisfacțiile muncii de prefect, dar și… cu ce echipă de fotbal din Timișoara ține Eva Andreaș.

Elite Business Club revine la Timișoara cu cea de-a II-a ediție

ELITE Business Women în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează cea de-a doua întâlnire de business networking și antreprenoriat din anul 2018 – ELITE Business Club. Evenimentul va avea loc în data de 27 septembrie 2018, între orele 15:00 – 18:00, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piața Victoriei nr. 3, et. I.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție nu a programat luni, 27 august, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Carani – zona intrare în Carani dinspre Sînandrei, zona Poștei, zona ieșire din Carani spre Băile Calacea, zona Gării), Lugojel (p), Lugoj – Drumul Herendeștiului (p), Beregsău Mic (p), orele 9 – 17.

Top