Stirile din ziua: 14 august 2018

Chioșcuri STPT închise de Sfânta Mărie

Societatea de Transport Public Timișoara anunță că miercuri, 15 august, anumite puncte de vânzare bilete și abonamente vor fi închise. Singurele chioșcuri STPT deschise vor fi cele din Piața 700, Traian Grozăvescu, Cluj, A.E.M., Calea Torontalului și Calea Lipovei. Programul de funcționare va fi cel obișnuit. Vă reamintim, călătorii au la dispoziție și posibilitatea plății

Ecaterina Andronescu

Începutul sfârșitului pentru Dragnea? Ecaterina Andronescu cere demisia liderului PSD și a guvernului

Unul dintre cei mai vechi și respectați lideri ai PSD, Ecaterina Andronescu a ieșit public cu un mesaj virulent împotriva lui Liviu Dragnea. Ea a cerut nici mai mult, nici mai puțin decât retragerea lui Dragnea din fruntea partidului și schimbarea guvernului.

transport în comun

Ramona Olteanu este noul director economic al Administrației Canalului Navigabil Bega

Regia Autonomă „Administrația Canalului Navigabil Bega” are consiliu de administrație, din care face parte Titu Bojin, director interimar și, de câteva zile, și director economic. Pe această funcție a fost angajată fostul consilier local PSD Ramona Olteanu. VaporașRegia Autonomă „Administrația Canalului Navigabil Bega” are consiliu de administrație, din care face parte și Titu Bojin, care este și președinte, are un director general interimar și, de câteva zile, director economic. Pe această funcție a fost angajată fostul consilier local PSD Ramona Olteanu. Vaporașele încă așteaptă regulament de funcționare și semne de circulație.ele încă așteaptă regulament de funcționare și semne de circulație.

podul dragalina

Modernizare în forță, cu cinci muncitori. Nici țipenie de om pe Podul Dragalina, deși oficial se lucrează / FOTO

Priveliște dezolantă pe șantierele de la podurile din Iosefin, cea mai importantă lucrare de infrastructură în derulare în Timișoara. Unul dintre poduri este părăsit, iar pe celălalt muncitorii puteau fi numărați pe degetele de la o mână. Direcția Edilitară a PMT susține că se lucrează.

tandem

Pedalat în tandem, pentru copiii cu deficiențe de vedere. Trei fete de la Liceul Iris, la prima tabără din România

Trei eleve de la Liceul Teoretic Iris din Timișoara au participat la prima tabără de pregătire pentru ciclism în tandem din România. Aceasta a avut loc la Izvorani, la baza sportivă a Comitetului Olimpic și Sportiv Român, ca primă etapă din proiectul Tandem BikeFland.

apa calda

Fără apă caldă în Dorobanților

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni la rețeaua termică primară, va înrerupe marți, 14 august, între orele 8 și 14, furnizarea apei calde la PT 20, 71, 72, 73, 74, 74A și 75. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele aflate în zonele Tipografilor, Telegrafului și Dorobanților.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat marți, 14 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Buziașului (p), orele 9 – 17; Ghiroda – cartier peste râul Bega (str. Victoriei)), Giroc – str. Zefirului, Luceafărului, Narcisei, Aviației, Dragomirești, Crivina de Sus, Poieni, Poieni Cheia, Poieni TV, Beregsău Mic (p), orele 9 – 17.

Top