Stirile din ziua: 16 august 2018

Străzi inundate și autobuze deviate: efecte de cod galben la Timișoara / VIDEO

Străzi inundate și autobuze deviate: efecte de cod galben la Timișoara / VIDEO

Codul galben de ploi de joi seară a dat peste cap o bună parte din oraș. Cele mai mari probleme au fost în partea de sud a Timișoarei, unde a fost afectat inclusiv transportul în comun.

All Too Woman

Baroc și urban. Culoare și șoc. Woman, All Too Woman, expoziția verii la Timișoara / FOTO

La intrarea în Sala Barocă miroase a fân. E la fel de cald ca pe o pajiște proaspăt cosită în bătaia soarelui, iar lumea vine în valuri. Oamenii se opresc și se uită la imenșii șerpi vegetali care se încolăcesc leneș. Oase de vită. Inimă aurie. Pantofi cu dinți de cristal. E „Woman, All Too Woman”, parte a proiectului Baroque II Urban.

sorin supuran

Sorin Supuran renunță de tot la STPT și pleacă și din CA. Primul sub linie e… Ioan Goia

Sorin Supuran a anunțat că nu mai dorește să facă parte din CA de la STPT, deși a avut al doilea punctaj la procedura de selecție. Fostul director spune însă că va continua să vorbească despre problemele din STPT. Noul CA va fi instalat în septembrie, însă va trebui numit și un șaptelea membru în locul celui care a renunțat.

Cea mai scumpă tranzacție cu terenuri agricole a anului în România, din nou în Timiș

Cel mai scump teren agricol din România a fost vândut, și în acest an, în Timiș. De alfel, în cel mai vestic județ al țării, în primul semestru din 2018, au fost încheiate 5.600 de tranzacţii de vânzare-cumpărare. Cele mai multe au fost înregistrate în luna aprilie.

apa calda

Fără apă caldă

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni la rețeaua termică primară, va înrerupe joi, 16 august, între oreel 8 și 16, furnizarea apei calde la PT 34, 43A, 43M, 44 și 46. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele aflate pe străzile Balta Verde, Spiru Blănaru, Bogdăneștilor, Brediceanu, Brezianu, Cascadei, Gh. Cucu, Dornei,

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție nu a programat joi, 16 august, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Beregsău Mic, orele 9 – 17; Giroc, orele 9 – 17; Lugoj – SC Filseta, SC Scholler, orele 9 – 17; Giarmata – zona str. Nouă, Morii, orele 9 – 17; Margina, Zorani, Nemesesti, Coșteiu de Sus,

Top