Stirile din ziua: 21 august 2018

neaga

Neaga este noul antrenor al lui ACS Poli!

Neaga este noul antrenor al lui ACS Poli!

În iunie, Adrian Neaga pleca de la ACS Poli, locul lui fiind luat de Ionel Ganea. După două luni, „Ganezul” a decis să-și rezilieze contractul, iar conducerea clubului s-a reorientat extrem de rapid. Refuzați de Velcea, alb-violeții l-au reinstalat pe banca tehnică pe… Rică Neaga!

mihai viteazu

Bd. Mihai Viteazu, bun de inaugurat doar în poze. Se lucrează încă la trotuare și la detalii / FOTO

Bd. Mihai Viteazu e bun de lăudat în poze pe rețelele de socializare, dar șoferii nu se pot bucura în totalitate de noul strat de asfalt. E încă închis pe sensul dinspre Bălcescu, iar trotuarele de la Facultatea de Mecanică nu sunt gata. De sus, așa cum a fost fotografiată de apropiații primarului, zona arată bine. Detaliile însă spun un pic altă poveste.

aquatim

Apă rece oprită în Vucova

Aquatim anunță că marți și miercuri, 21 și 22 august, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei în Vucova, pentru spălarea rețelei și a rezervorului de apă. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm să nu

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție nu a programat marți, 21 august, întreruperi de energie electrică la Timișoara, ci doar în județ, astfel: Dumbrăvița – str. Gramma (p), Cornești, Peciu Nou – zona spre primărie, Primăria, Profi, Beregsău Mic (p), Giulvăz (p), Foieni (p), orele 9 – 17.

Top