Stirile din ziua: 1 august 2018

strada bujorilor

Crater cât casa pe strada Bujorilor, o mașină a rămas blocată / FOTO

Crater cât casa pe strada Bujorilor, o mașină a rămas blocată / FOTO

Un șofer a avut parte de surpriza neplăcută a vieții lui, miercuri după-amiază, în timp ce se deplasa pe strada Bujorilor. Mașina i-a rămas „înfiptă” în ditamai groapa, căscată în mijlocul carosabilului.

sorin supuran

Bitea nu știe nimic de auditul de la STPT, Supuran vorbește despre grup infracțional organizat

Actualul director general al STPT spune că nu are cunoștință despre vreun audit și că nici nu știe de vreo instituție care să facă un control „pe parte economică”. Între timp, fostul director solicită revocarea hotărârii de demitere și anunță că ar putea face chiar plângeri penale împotriva „grupului infracțional organizat” de la STPR.

șoferi

STPT vrea 12 milioane de lei credit. Bitea, mandatare cu cântec pentru negocierea cu băncile

Adunarea Generală a Acționarilor a STPT a decis, miercuri, ca directorul interimar să negocieze luarea unui credit. Ședința, considerată nestatutară de consilierii PSD, a fost convocată cu o zi înainte și, sub semnătura lui Cosmin Buboi, prevedea de-a dreptul contractarea unei linii de credit, fără negocieri.

jiul

Pompierii și Inspectoratul de Stat în Construcții verifică Pasajul Jiul

Echipe ale ISU Banat și ale Inspectoratului de Stat în Construcții fac verificări separate la Pasajul Jiul, în urma incidentului de marți seară, când un capăt al grinzii care delimitează înălțimea a căzut peste un perete din zona pietonală. Rapoartele au fost solicitate de prefectul Eva Andreaș.

Incident la Pasajul Jiul: grinda pentru delimitarea înălțimii, căzută peste zona pietonală / VIDEO

Recepționat în aprilie, Pasajul Jiul, o lucrare de peste 4 milioane de euro, are probleme. Marți seară, grinda pentru delimitarea înălțimii a căzut peste un parapet din zona pietonală. Nimeni nu a fost rănit. UPDATE: Stricăciunile vor fi reparate pe cheltuiala șoferului de tir care a produs incidentul, spune primarul Nicolae Robu.

apa calda

Apă caldă oprită pe două străzi din Iosefin

Colterm anunță că, în urma unor lucrări efectuate de Enel SA la rețeaua de medie tensiune, care vor genera opriri în alimentarea cu energie electrică, va întrerupe miercuri, 1 august, între orele 9 și 16, furnizarea apei calde la Liceul nr. 1 – Colegiul Bănățean. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor I. Ghica și Tinereții.

întreruperi

Întreruperi de curent

E-Distribuție a programat miercuri, 1 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Tinereții (p), Bd. 16 Decembrie 1989 (p), Piața Ștefan Furtună (p), Gemeral Ioan Dragalina (p), Siderurgiei (p), Metalurgiei (p), Calea Buziașului (p), Atomului (p), orele 9 – 17, Giroc – Zona fosta UM pe Calea Timișoarei, str. Speranței, Giarmata Vii (p),

Top