Robu va fi operat joi pe inima

Candidatul USL la Primăria Timişoara, Nicolae Robu, va fi supus unei intervenții chirurgicale în cursul zilei de joi. Senatorul liberal a fost internat luni la Institutul de Cardiologie, pentru investigații.

Cardiologii timișoreni au decis, în urma rezultatelor investigațiilor efectuate, ca senatorul Nicolae Robu să fie operat în cursul zilei de joi. Intervenția a fost confirmată de prof. Petru Deutsch, şeful secţiei ATI a institutului.

Nicolae Robu va fi supus unei intervenții denumite bypass aortocoronarian. Aceasta presupune ocolirea segmentului de arteră sau coronară îngustate sau astupată, folosind artere sau vene proprii. Altfel spus, se ia sânge din aortă și se aduce sânge în artera coronară după zona îngustată sau ocluzionată. După efectuarea intervenției, mușchiul inimii, care ar fi fost privat de sângele necesar din cauza îngustării arterei coronare, va fi hrănit normal.

Operația îl va scoate pe candidatul USL la Primăria Timișoara din programul electoral pentru cel puțin o săptămână. Staff-ul de campanie al lui Nicolae Robu a anunțat, pe Facebook, că, în aceste condiții, „campania electorală continuă în echipă. Evenimentele care necesită prezenţa sa imperativă au fost amânate, iar celelalte activităţi vor continua conform planificărilor anterioare”. Nu se pune problema retragerii senatorului din cursa pentru primărie.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

20 comentarii pentru acest articol

??? a spus: (mai 23rd, 2012 at 10:10 )

Ma intreb daca nu stia de problemele astea deja si atunci data fiind gravitatea lor de ce s-a mai inhamat la o batalie de genu asta? Doar de dragu de a iesi primar si dupa aia sa stea toata ziua prin spitale? Cam rahitic, du-te la Noditi sa te trateze!

popa tokes a spus: (mai 23rd, 2012 at 10:28 )

vad ca postacii anti-Robu au si inceput ziua:))
Din punct de vedere medical interventia pentru problema de fata poate fi bypass sau cu stenturi. Ambele sunt operatii deja considerate de rutina in cardiologie iar recuperarea este extrem de rapida. Robu este o persoana deosebit de activa si personal sunt convins ca Robu nu a stiut de aceste probleme de sanatate inainte. Oricum saptamana viitoare o sa-l vedem din nou in campanie fiti linistiti.

.... a spus: (mai 23rd, 2012 at 11:01 )

Normal ca o sa-l vedem, pentru el operatia, recuperarea si tot restu dureaza foarte putin nu ca la un om normal care daca nu are suficiente pile si bani sta pana crapa din cauza unei interventii ,,de rutina”

k1mihai a spus: (mai 23rd, 2012 at 11:07 )

Multa sanatate Domnule Profesor Nicolae Robu. Suntem convinsi ca in cateva zile veti reveni in forta in campanie pentru ca Timisorenii au nevoie de dumneavoastra ca Primar al Timisoarei. Multa sanatate ! Va asteptam la Primarie pentru a derula proiectele importante pentru Timisoara.

MecanicuL a spus: (mai 23rd, 2012 at 11:14 )

Si acum va rog sa fiti foarte atenti la ce am sa va comunic: USL negociaza, deja, cu independentul Coriolan Garboni. Semn ca Robu, desi nu s-a racit, e istorie! Ca atare, dupa finalizarea discutiilor, care au loc chiar in acest moment, o sa va anunt cu litere mari: GARBONI SUSTINUT DE USL!
Ramaneti aproape!

sermih a spus: (mai 23rd, 2012 at 11:16 )

Candidatura lui Nicolae Robu nu este pusa sub nicio forma in pericol. La cum il stim noi Timisorenii cat este de activ cu siguranta isi va reveni in cateva zile. Tot spectrul politic din Timisoara (inclusiv opozitia) il doreste pe Robu la primarie. Mult bafta Domnule Profesor. ! 😉

Alchimistu_verbal a spus: (mai 23rd, 2012 at 11:25 )

imi si imaginez contracandidatii si guerila lor digitala jubiland si cautand sa acopere un areal cat mai raspandit cu o informatie complet gresita ca omul Robu nu va mai candida! Forta de munca exact asa cum am mai spus prin alte comentarii a acestui om este incredibila. Recuperarea exact cum a scris cineva mai sus este extrem de rapida si fara comlpicatii, deci linistitiva ca lucrurile vor intra in cel mai scurt timp intr-un normal al lucrurilor. Nu intra in discutie o retragere a candidaturii sau negocieri cu alti candidat. Omul sfinteste locul, exact asa cum spunea Domnul Profesor, de data asta sfintii o sa arate ca el este cel care trebuie sa readuca Timisoara unde ii este locul.

Palin a spus: (mai 23rd, 2012 at 11:46 )

Multa sanatate dle profesor! Si va asteptam sa va reveniti cat mai curand! Timisorenii au nevoie de dumneavaoastra!

Ditu a spus: (mai 23rd, 2012 at 11:53 )

Pai la cum sta situatia nu inteleg de ce nu se retrage ca altfel va scrie pe usa lui: nu-l deranjati cu nimic ca e bolnav, lasati-l sa se odihneasca in timpul serviciului. De aia refuza dezbaterile? Se teme ca face infart?

infantul a spus: (mai 23rd, 2012 at 12:11 )

timisorenii,in fara de cei cca. 100 care citesc aici, vor intelege ca un om care a fost in spital, VA PRIVI ALTFEL SISTEMUL DE SANATATE ! Ori tocmai asta trebuie in Timisoara!

Facebook-5.000 a spus: (mai 23rd, 2012 at 12:12 )

Multa sanatate,a scapat”ilici”la anii lui,uita cum arata ca o floare!

Gina a spus: (mai 23rd, 2012 at 12:14 )

Nici vorba ca se retrage! Fiti seriosi, la cum il cunosc eu, nu va lasa un astfel de episod sa afecteze cursul campaniei!

Alex a spus: (mai 23rd, 2012 at 12:26 )

Oameni buni nu mai comentati politizat. Da-o in masa de politica, omul asta lupta pentru viata lui. Cine isi risca viata pentru un kkt de functie efemera pana la urma. Banii si influenta nu pot inlocui viata!!! Cred ca asta scapati din vedere! Dl Robu trebuie sa se refaca dupa greaua interventie si sa se bucure de viata.

Popa a spus: (mai 23rd, 2012 at 12:46 )

Robu e un adevarat luptator! Va birui cum ne-a obisnuit! Multa sanatate!

Alex a spus: (mai 23rd, 2012 at 12:57 )

Ii doresc si eu insanatosire rapida….dar totusi nu inteleg de ce atata haos in presa pe tema asta?!?! Abia astept sa vad daca se zbate careva pt un batranel de 80 de ani cu probleme asemanatoare…sa vad daca se chinuie careva sa ii aduca medici din alte tari sa il vindece! Sau asta e tratament preferential?

Alle a spus: (mai 23rd, 2012 at 13:18 )

Domnul Robu nu se teme de nici o dezbatere, si nu se va retrage . Multa sanatate!

laufer a spus: (mai 23rd, 2012 at 13:53 )

Cei care il respecta cu adevarat pe dl Robu ar trebui sa-l lase sa-si vada de sanatate .e cel mai important lucru pt el.
Sa-l chemi la lupta electorala dupa ce iese din asa operatie
e sinonim cu sacrificarea lui.respectati viata inaintea functiilor,intereselor de partid si de grup.

carla a spus: (mai 23rd, 2012 at 14:50 )

Va doresc multa putere sa reusiti sa treceti de aceste greutati. Multa sanatate! Si mult succes in 10 iunie!

medic a spus: (mai 23rd, 2012 at 15:50 )

domnule profesor: multa sanatate!. o sa iesiti invingator cu toate si de aceasta data. noi (cei satui de abuzurile si tiganiada lui Ciuhandu) va sustinem. operatia este o interventie de rutina in strainatate si de un timp incoace si in tara noastra. am pacienti operati cu by-pass aortocoronarian de 15 ani si sunt persoane active care inca lucreaza (unii au functii de conducere) si sunt OK. trebuie sa recunosc ca aveti noroc in ceea ce priveste vascularizatia inimii d-voastra. se vede ca ati facut sport si nu ati fost un vicios. aveti sansa sa recuperati totul in procent de 100%. succes si multa sanatate!!!

ce prostie! a spus: (mai 23rd, 2012 at 16:13 )

Ce tampenii debiteaza unii! Exista medici care scriu comenturi si in mod normal, adica se foloseste treaba asta sau e o inventie a studentilor lu Robu care toata ziua ii stau pe Facebook si pe ziare ca sa-i ridice osanale? Penibil!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

SCM Timişoara pierde întâlnirea cu Craiova şi va juca doar pentru locul 13

Seria dintre Timişoara şi Craiova din grupa locurilor 11-14 din Liga Naţională de baschet masculin s-a terminat după jocul 2, disputat pe Bega. Oltenii s-au impus clar, 84-61 şi au închis seria cu 2-0. Craiovenii nu s-au aflat deloc în dezavantaj pe parcursul jocului de la Timișoara, doar în primele atacuri fiind egalitate între echipe....
Citeşte tot articolul Citeste articolul SCM Timişoara pierde întâlnirea cu Craiova şi va juca doar pentru locul 13
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Miei de Paște

Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări pentru zilele de 1 Mai și de Paști

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) anuță că desfășoară acțiuni de control, în toată țara, pentru a verifica modul de comercializare a produselor specifice sărbătorilor pascale, dar și a celor specifice de 1 mai. Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș face o serie de recomandări pentru consumatori.  Sunt vizate de control, în mod special, produsele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări pentru zilele de 1 Mai și de Paști
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest va fi parte din  organizarea primului eveniment regional de cybersecurity adresat întreprinderilor mici și mijlocii din zona de Vest a României – CyberTM 2024. Tematica vizează provocările actuale în domeniu și soluțiile la dispoziția IMM-urilor în materie de securitate cibernetică: software, hardware și opțiuni de finanțare. ADR Vest este partener...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Timișoara va avea loc CyberTM, primul eveniment regional de securitate, destinat IMM
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) anuță că desfășoară acțiuni de control, în toată țara, pentru a verifica modul de comercializare a produselor specifice sărbătorilor pascale, dar și a celor specifice de 1 mai. Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș face o serie de recomandări pentru consumatori.  Sunt vizate de control, în mod special, produsele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări pentru zilele de 1 Mai și de Paști
Societatea Colterm a anunțat că a obținut un preț cu o treime mai mic pentru gazul furnizat de Romgaz pentru luna mai. ”Colterm reușește să recâștige încrederea partenerilor de afaceri de pe piață! În ultimii ani, societatea a dovedit că este un jucător serios, care își achită datoriile conform înțelegerilor, iar acest lucru este susținut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Colterm obține un preț la gaz cu 30% mai ieftin
Colegiul Național „Ana Aslan“ este prima clădire care va intra în procedura de licitație, la jumătatea lunii mai, dintre cele pentru care administrația locală timișoreană a obținut finanțare prin PNRR 2020-2026, Componenta C10: Fondul Local.. Odată contractate lucrări, acestea au un termen de realizare de 12 luni. Proiectul face parte din obiectivul de investiții „Realizare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În mai se lansează licitația de reabilitare a clădirii Colegiului Aslan, din bani publici/FOTO
La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului de contestare a alocării banilor din bugetul de echilibrare, respectiv a sumelor allocate pentru drumurile locale, Mihai Ritivoiu, prefectul de Timiș, îi răspunde. El spune că procesul se putea judeca și în lipsa reprezentanților Prefecturii, problemele sunt cu totul altele....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”
Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta Unită, care îl susține pe Alin Nica la șefia Consiliului Județean, au avut luni zi plină. Acestea au depus dosarele de candidatură pentru liderii lor și pentru listele cu consilieri, la Biroul Electoral Municipal Timișoara și la Biroul Electoral Județean...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș
Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și anunță că nu are niciun buletin de Germania sau vreun domiciliu secret acolo. În plus, după Paști își va depune dosarul pentru obținerea cetățeniei, a anunțat, luni, Fritz. Tocmai ce mi-a venit cartea de rezidență permanentă, spune cu mândrie primarul,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara
Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este mai mult decât evidentă. De unde rezultă că la el minciuna este patologică. S-a întâmplat în urmă cu o zi, într-un – să-i spun aşa – război al stickerelor. În urmă cu o zi, primarul Dominic Fritz a prezentat pe...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos
Recent a avut loc etapa zonală de Fotbal fete – U 12 ani – ”Cupa Tymbark Junior”, competiţie desfăşurată în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. Reprezentantele județelor Arad, Alba, Caraș-Severin, Hunedoara, Mehedinţi și Timiș au oferit un adevărat spectacol fotbalistic, cu momente memorabile desfășurate pe terenurile de joc ale bazei sportive Euro Center Sport...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Campioana națională de fotbal fete a Școlii 24 confirmă și anul acesta prin calificarea la etapa finală a Cupei Tymbark Junior U12
Top