Arhiva pentru eticheta: educatie

Sansa la educatie pentru cei aflati dupa gratii! Fosti detinuti englezi le vin in ajutor

Deținuții din penitenciarele din zona de vest a țării vor avea parte de o nouă șansă la educație. Totul se datorează unui program care va perfecționa educatori care vor ajunge în centrele de detenție. Proiectul are și parteneri europeni, inclusiv din Marea Britanie. Unul dintre cei implicați în proiect este Garry, un profesor englez, fost deținut.

Targ de activitati educative formale si informale

Mall-ul va fi invadat miercuri de elevi de toate vârstele, care vor participa la Târgul Activităţilor Educative Formale şi Nonformale. Acesta face parte din programul „Şcoala Altfel” și va începe la ora 10,30, la demisol. Programul include momente artistice şi spectacole oferite de elevi. Târgul se adresează preşcolarilor, elevilor din ciclul primar, gimnazial şi liceal,

Mitocanie cu premeditare: banii de la Educatie, transferati la baroni

Așadar, prin ultima rectificare bugetară, s-au luat bani de la Educație și s-au dat la serviciile secrete și la baronii locali. Aceștia din urmă au primit nu mai puțin de 500 de milioane de euro, bani cu care vor încerca să achiziționeze pentru PSD noi și noi primari traseiști. Fiindcă așa merg treburile în România, cu banii de la buget PSD își cumpără primari și, pe cale de consecință, voturi.

Maria Grapini: Avem o educatie bolnava si o sanatate corigentă

Maria Grapini, candidat USL în Colegiul 3 Deputaţi Timişoara, s-a întâlnit în această lună de campanie cu mii de timişoreni. Întâlnirile nu au fost doar formale, sugestiile lor fiind însuşite de viitorul deputat al Colegiului 3 Timişoara, care a acceptat să le includă în programul său electoral şi să le prezinte cât mai urgent în Parlament.

Dezvoltarea sistemului educational si de formare

Investițiile CE pentru învațare pe tot parcursul vieții continuă prin programele Comenius, Erasmus, Grundtvig și Leonardo da Vinci. În apelul lansat pentru calendarul 2012-2013 se regăsesc printre posibilii aplicanți o multitudine de tipuri de instituții, societăți private, asociații sau fundații care sunt conectate sub o formă sau alta cu procesul educațional.

Marin Popescu va fi demis din functie

Zilele lui Marin Popescu la conducerea Inspectoratului Școlar Timiș sunt numărate. La patru zile după ce ministrul delegat pentru Administrație i-a cerut acestuia să se suspende din funcție în timpul campaniei electorale, Liviu Pop, ministrul interimar al Educaţiei, a anunțat că-i va demite pe inspectorii şcolari aflați pe listele de alegeri.

Societatea Timisoara il vrea schimbat pe Mang

Societatea Timișoara îi cere public premierului Victor Ponta să-l demită din funcție pe ministrul Educației, Ioan Mang. Acesta este acuzat de plagiat, existând confirmate chiar de autorii lucrărilor copiate. Membrii Societății Timișoara susțin că menținerea în funcție a lui Mang nu poate garanta corectitudinea examenului de bacalaureat.

Victor Ponta s-a facut deja Mang(a)

Cu toate că are un lider tânăr, PSD face ce face și, uneori, le reamintește tuturor filiația bolșevică pe care o are, cel puțin în ceea ce privește disprețul total pentru educație. Nu mai trebuie explicată importanța unui sector precum educația pentru dezvoltarea unei națiuni. Dar, preocupați mai mult să recupereze paguba din propriile buzunare după atâta amar de timp petrecut în Opoziție, nici că le mai pasă ce se întâmplă cu învățământul românesc.

Finantare alternativa la fondurile structurale pentru educatie – Leonardo da Vinci

Programul Leonardo da Vinci are ca obiective sprijinirea participanţilor în cadrul activităţilor de formare iniţială şi continuă, pentru a dobândi şi folosi cunoştinţe, deprinderi şi calificări, în vederea facilitării dezvoltării personale și mărirea atractivității educaţiei şi formării profesionale, precum şi a mobilităţii, pentru angajatori şi persoane şi facilitarea mobilității cursanţilor care lucrează.

Sa salvam prezentul ca sa avem un viitor

Ziua Mondială a Mediului se sărbătoreşte în 5 iunie şi la Aquatim care va organiza, împreună cu o echipă de Profesori Trăsniţi din cadrul asociaţiei Fun Science, la Staţia de tratare a apei Urseni, fosta Uzină nr. 1 de pe strada Calea Urseni nr. 26 un spectacol interactiv cu caracter educativ denumit „Să salvăm prezentul ca să avem un viitor”.

Top