Stirile din ziua: 16 martie 2011

Cod galben de inundatii in vest

Hidrologii au instituit avertizare de cod galben de inundaţii în vest şi sud-vestul ţării, începând de joi, ora 10, până vineri, ora 16. Codul galben a fost emis ca urmare a precipitaţiilor prognozate pentru următoarele 36 ore.

SDM a scapat de executare silita

Societatea de Drumuri Municipale nu va fi executată silit, după ce a beneficiat de o ordonanţă preşedinţială. SDM trebuie să achite o despăgubire de 300.000 de euro unei familii din Timişoara, a cărei casă a sărit în aer în urma unei explozii.

Circ fara sfarsit la Teremia Mare

Scandalul între primarul comunei Teremia Mare, Cosmin Sântean, şi viceprimarul Gheorghiţă Sachelariu e departe de a se fi terminat. Primul a chemat poliţia, pe motiv că al doilea fuma în primărie şi spune că va face şi o plângere penală împotriva acestuia.

Iures la Politia de Frontiera Timis: comisarul Iures si-a dat demisia

Şeful Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Timiş, Cornel Iureş, şi adjunctul său, Ioan Mudure, au demisionat, miercuri, din funcţii, în urma unui control de la Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră. Surse din cadrul IGPFR au confirmat că alţi patru ofiţeri aflaţi în posturi de conducere au solicitat eliberarea din funcţie.

In Gara de Nord nu misca niciun tren

Trenurile din Gara Timişoara Nord au tras pe dreapta. Le fel şi în celelalte gări din municipiu. Niciun tren nu pleacă din staţii până la ora 9, timp de două ore, pe durata grevei de protest. Sunt oprite, numai în jurul Timişoarei, 96 de trenuri, inclusiv unele internaţionale.

Vanesa, mereu vesela

Vanesa Dragacichi are 17 ani şi este model al agenţiei PTK Image. E încă foarte copilăroasă şi, pentru că are o fire foarte deschisă, e mai mereu cu zâmbetul pe buze.

Greva de avertisment la CFR!

Trenurile nu vor circula, miercuri, între orele 7 şi 9. Sindicaliştii de la CFR Călători şi CFR Infrastructură nu au ajuns, marţi seară, la un acord cu reprezentanţii companiilor feroviare, privind încheierea contractelor colective de muncă.

Top