Stirile din ziua: 7 martie 2011

Proaspăt renovat, Bastionul se mai repara un pic, apoi se inchiriaza

Consilierii judeţeni trebuie să aprobe, în plenul din 28 martie, regulamentul şi caietul de sarcini pentru licitaţia spaţiilor din Bastion. Clădirea istorică abia a fost restaurată, dar are nevoie deja de reparaţii. Constructorii şi reprezentanţii CJ Timiş s-au întâlnit pentru a stabili care sunt remedierile necesare.

Blejnar nu stie sa cante ca lebada, dar Boc impresioneaza

Martori mai mult sau mai puţin anonimi au făcut declaraţii de mare impact la DNA sau pe micul ecran, din care reiese că şeful ANAF, Sorin Blejnar, ar fi măcar capul răutăţilor, dacă nu capul mafiei din vămile româneşti răscolite recent de procurori şi mascaţi. Ba un om de afaceri italian care ani de zile a pus ca ursul botul la miere, ba un om de afaceri român care ar fi împins şpaga prin şeful vămilor din Timiş spre acelaşi Blejnar, ba o fostă şefă de la Ploieşti, retrogradată că n-a vrut să ia şpagă (senzaţional, premieră absolută!), toţi au demascat.

Viorel Miron: „Criza financiara care a afectat pe toata lumea se cam termina”

Piaţa auto a fost foarte afectată de criza financiară, dar acum lucrurile par să intre, din nou, pe un trend ascendent. Programul Rabla, care începe în această săptămână, pune lucrurile în mişcare şi în România. Viorel Miron, director general Mega Group Timişoara, concesionar Peugeot, spune că, după semnalele pe care le are, anul 2011 va aduce o revenire a pieţei auto.

Roxana Golban: „Scandalul m-a luat pe nepregatite”

Balerină profesionistă până anul trecut, cu premii la Olimpiada Naţională de Balet, dar şi la alte concursuri, Roxana Golban a devenit peste noapte subiect de dispută între social-democrați. Tânăra de 20 de ani apare într-un pictorial în ediţia din martie a revistei Playboy, iar de la vârful PSD, partid în care a intrat luna trecută, se cere excluderea ei.

Sinuzita, o boala de sezon

Un mare procent din populaţia din ziua de azi se confruntă cu boala numită sinuzită. Multe persoane suferă de această boală din cauza neglijenţei lor, mai exact circulă afară cu capul descoperit când este foarte frig, stau în curent, ies din casă în frig după ce au făcut o baie fierbinte etc.

Top