Stirile din ziua: 8 martie 2011

Vestigii in pericol, pe traseul autostrazii

Arheologii care au coordonat lucrările de descărcare istorică pe autostrada vestului. sunt îngrijoraţi de starea a 200 de complexe arheologice, unele vechi de peste 5.500 de ani. Ei susţin că iarna a fost deosebit de grea şi este posibil ca multe vestigii să fie în pericol.

Liberalii isi iau adio de la Ciuhandu

Eclipsată total în ultima perioadă de timişoreanca social-democrată cu pictorial în Playboy, scena politică locală dă semnale de o oarecare revigorare. Cele mai vii semnale vin dinspre PNL şi PSD, cele două formaţiuni asociate în Uniunea Social Liberală. După ce s-a vehiculat mult timp scenariul că această uniune ar urma să-l susţină pe Gheorghe Ciuhandu la alegerile de anul viitor pentru un nou mandat de primar, liberalii au transmis sec: exclus.

Poli cauta sigla aniversara!

Suporterii alb-violeţilor sunt invitaţi la un concurs de sigle. Pentru a sărbători cei 90 de ani pe care îi împlineşte clubul Politehnica Timişoara, pe 4 decembrie, conducerea echipei vrea să marcheze momentul şi să defileze cu o siglă nouă, aniversară.

Coplata a trecut de senat

Senatorii au aprobat proiectul de lege privind coplata în sistemul de sănătate, chiar dacă la stabilirea prevederilor acesteia nu au fost consultați și economiști. Modelul este preluat din alte țări membre UE, iar senatorii cconsideră că aceasta este modalitatea de a crește resursele din sistem.

Alb-violetii au impartit flori la mall

Jucătorii lui Poli au mers, marți, la mall, unde au împărţit doamnelor şi domnişoarelor flori, mici atenţii sau autografe. Alb-violeţii au avut însă şi un scop: să convingă timişorencele să-şi lase soţii, iubiţii şi copiii să meargă la fiecare meci.

Oare ce face Adrian Nastase de Ziua Femeii?

Poate că multe femei din România nu ştiu că de ziua lor, 8 martie, se poate trăi şi altfel decât să se ascundă prin casă, preventiv, pentru când ajunge bărbatul înflăcărat de la birt. Altele, mai răsfăţate de soartă, se bucură fie şi numai cu un mărţişor sau cu o garoafă de doi lei, semn că cei de lângă ea nu au uitat că pe 8 e ziua ei, nu doar data când se plăteşte întreţinerea.

Jeane, probleme?

Despre secretarul Primăriei Timișoara, Ioan Cojocari, zis şi Jean, sau Johnny ori, pur şi simplu, Ionică, se spune că nu semnează niciodată un act cu probleme. Îl semnează, în schimb, cei din subordinea sa.

Tenis Campionii

[swfobj src=”https://cdn.debanat.ro/wp-content/uploads/2011/03/tenis-campionii.swf” allowfullscreen=”true”] Obiectiv: Masoara-ti agilitatea cu cei mai buni jucatori de tenis din lume, in cele trei etape ale turneului. Joaca cu maiestrie acest joc de sport captivant, si vei deveni cel mai faimos campion de tenis. Controale: Foloseste Mouse-ul pentru Deplasare si Click stanga pentru Aruncare / Serva / Lovitura.

Top