Stirile din ziua: 5 martie 2011

Politica in fundul gol

Dacă PD-L Timiş a dat-o politicii de anvergură pe Bianca Jurcă, iar PNL Timiş pe Raluca Boancă, social-democraţii de ce ar fi mai fraieri? Astfel că, direct din Playboy, a aterizat în partid Roxana Golban, noua stea a PSD Timiş.

Tochitura cu mamaliguta

Delicioasă şi uşor de preparat, tochitura cu mămăliguţă servită oaspeţilor pe care îi aveţi la prânz le va aduce aminte acestora de vremurile petrecute la ţară şi de mâncărurile pregătite de bunici. Bogdan Solmosan vă arată cum să faceţi pentru a avea pe masă cea mai gustoasă şi aspectuoasă tochitură.

Vin, din nou, ninsorile!

Meteorologii anunţă că, de duminică dimineaţă şi până luni, seara va ninge în toată ţara. Vântul va avea intensificări de până la 100-120 de kilometri pe oră la munte. Mai mult decât atât, în prima parte a săptămânii viitoare, vremea se va răci accentuat.

Show La Reina Mala, in Club 30

Timişorenii au fost invitaţi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, să participe la un carnaval cu adevărat interesant, în Club 30. Curajoşii au purtat măşti, dar, cu sau fără deghizare, toată lumea s-a distrat la maximum, într-o atmosferă misterioasă.

Petreceri nonconformiste de 8 Martie

În timp ce tinerele sunt aşteptate, în 8 martie, să petreacă cu barmani dezbrăcaţi, pensionarele din Timişoara sunt invitate, sâmbătă seară, la o „acţiune de socializare”, după cum spun organizatorii Balului Mărţişorului.

Top