Stirile din ziua: 28 martie 2011

Colegiul Medicilor din Romania nu vrea plafon la retete

Colegiul Medicilor a trimis de mai multe ori Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate documente în care a demonstrat cu argumente legale de ce nu poate fi de acord cu prevederile contractului cadru care introduc plafoane „orientative” pentru prescripţia de medicamente în regim compensat şi gratuit.

„Primul pas pe care sa-l faci atunci cand iti incepi businessul este sa gandesti corect”

Alexandru Panfilii este preşedintele Junior Chamber International Timişoara. El vorbeşte despre ce înseamnă această asociaţie, care este rolul ei şi care sunt condiţiile pentru a deveni membru. Panfilii spune că mediul de afaceri bănăţean este unul bun şi consideră că onestitatea trebuie neapărat să facă parte din „arsenalul” de început al oricărui business.

Amenda pentru Maternitatea Odobescu

Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Dr. Dumitru Popescu” a fost amendat, luni, de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş. Reprezentanţii CJAS Timiş au decis sancţionarea unităţii medicale cu reţinerea a 1% din valoarea de contract aferentă lunilor ianuarie 2011 şi noiembrie 2010, respectiv 25.500 de lei.

Conferinta despre Maroc, la UVT

Marţi, de la ora 13, în amfiteatrul A01 din incinta de pe Bd. Pârvan 4 a Universităţii de Vest, Excelenţa Sa Vasile Popovici, ambasadorul României în Maroc, conferenţiază pe tema „Criza din lumea arabă. Singularitatea marocană”.

Top