Stirile din ziua: 9 martie 2011

Adoptiile interne se vor face mai usor

Guvernul a redus perioada de adopţie a unui copil. Un copil cu părinţi necunoscuţi va putea fi adoptat la 30 zile după obţinerea certificatului de naştere, iar un copil aflat în îngrijirea statului, după un an în care părinţii se arată dezinteresaţi de situaţia lui.

Directia 5, la Heaven

Un concert Direcţia 5 reprezintă, pentru multe din reprezentantele sexului frumos, cadoul perfect pentru ziua lor. De aşa ceva au avut parte timişorencele, în seara de 8 martie, la Heaven Studio. Trupa bucureşteană devenită celebră pentru cântecele sale de dragoste a umplut până la refuz clubul timişorean, cea mai mare parte a publicului fiind, evident,

Marius Oprea, la Timisoara

Marius Oprea, iniţiatorul legii privind condamnările cu caracter politic şi preşedintele Asociaţiei pentru Memoria Victimelor Comunismului, va conferenţia cu ocazia aniversării Proclamaţiei de la Timişoara.

Accident mortal la Resita

Circulaţia în zona triajului reşiţean a fost blocată miercuri dimineaţă. Mijloacele de transport în comun nu pot circula, iar autoturismele cu greu reuşesc să traverseze zona înţesată de poliţie. Un bărbat a murit și alte trei persoane sunt în stare gravă.

Top