Stirile din ziua: 13 martie 2011

Ii batura fara drept de apel!

Poli Timişoara s-a apropiat la două puncte de liderul Ligii I, Oţelul Galaţi. Alb-violeţii i-au învins fără drept de apel pe „juveţii” lui Adrian Mititelu, după un meci pe care l-au dominat de la început până la sfârşit. Poli este, în continuare, neînvinsă în Liga I.

Felix, scheletul din dulapul PNL-ului

Luându-i apărarea turnătorului Dan Felix Voiculescu, preşedintele PNL, Crin Antonescu, leagă o piatră de moară de gâtul partidului. Şi o leagă strâns, temeinic. Tocmai el, intransigentul anticomunist şi antisecurist, a ajuns să fie avocatul „pro bono” al fostului colaborator. Şi poate Antonescu ar fi avut vreo scuză dacă declaraţiile liderului PC ar fi fost benigne, sarcini de serviciu, cum se scuză mulţi dintre foştii turnători.

Daniel Urs a încercat sa dea foc altarului Catedralei!

Un tânăr de 28 de ani a vrut să incendieze, duminică, altarul Catedralei Mitropolitane. Ridicat de poliţişti, acesta a fost identificat drept Daniel Urs, fost angajat al Primăriei Timişoara şi fost membru PSD. De când a fost dat afară din instituţie, acesta îi acuză pe şefii municipalităţii că fură, în fiecare an, zeci de milioane de euro.

Top