Stirile din ziua: 23 martie 2011

Controlul la Politia de Frontiera Timis s-a incheiat

Şeful şi adjunctul Inspectoratului Județean al Poliţiei de Frontieră Timiş vor fi reevaluaţi de superiorii lor din cadrul IGPF. Patru ofiţeri cu funcţii de conducere au fost eliberaţi din funcţii, la cerere, alţi 12 lucrători vor fi reevaluaţi, iar în cazul altor opt ofiţeri cu funcţii de conducere s-au dispus anchete interne.

Restrictie la Chisineu-Cris

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunță că, din cauza lucrărilor de reabilitare, în 27 martie, între orele 13 şi 16, aproximativ 25 minute, va se închide circulaţia autovehiculelor pe podul de pe DN 79 km 41+631 peste Crişul Alb în localitatea Chişineu-Criş.

Gata cu greva pe caile ferate!

La aproape trei luni de când le-au expirat contractele colective de muncă, angajații de la societățile de cale ferată intră în legalitate. Șefii de la CFR Călători și Infrastructură se întâlnesc miercuri cu reprezentanții Ministerului Transporturilor.

Africanii invadeaza Timisul

Patru africani au fost prinşi la începutul acestei săptămâni în timp ce încercau să intre ilegal în România, prin vestul ţării. Ultima captură a avut loc chiar miercuri dimineaţă, la Vama Moraviţa.

Top