Stirile din ziua: 25 martie 2011

Nu puneti rabdarea poporului la incercare. Sa vina platforma!

Gata. E deja oficial. Platforma politică a Uniunii Social Liberale e gata. Aproape gata, a dat asigurări copreşedintele Crin Antonescu cu ocazia unei întâlniri cu aleşii liberali din Argeş. De acum înainte nu vom mai auzi numai „Jos Boc!” la Antena 3 şi Realitatea TV, ci printre aceste sfinte strigăte „haka” de luptă social-liberală vom mai auzi şi câte o prioritate a viitoarei structuri politice pentru când va ajunge ea la Palatul Victoria.

Ori suntem politisti, ori nu mai suntem

La începutul acestui an, în sunet de trompete şi cu mult fast, se înfiinţa Poliţia Locală. De fapt, era vorba de aceeaşi Mărie cu altă pălărie, foştii poliţişti comunitari, foştii gardieni publici transformându-se peste noapte în poliţişti locali. Probabil, e o chestiune de status social să te chemi acum poliţişt local.

Juniorii Romaniei nu pot invinge nici macar Islanda

Aria de selecţie pentru prima reprezentativă este extrem de restrânsă. Este un refren la modă de mai mulţi ani, fredonat inclusiv de selecţionerul Răzvan Lucescu. Dacă prezentul este în ceaţă, la naţională fiind selecţionaţi, în lipsă de „materie primă”, jucători care se antrenează prin parcuri, nici viitorul nu pare să fie mai roz.

Restrictie la Chisineu Cris

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunță că, din cauza lucrărilor de reabilitare, în 27 martie, între orele 13 şi 16, se va închide circulaţia autovehiculelor pe podul de pe DN 79 km 41+631 peste Crişul Alb în localitatea Chişineu-Criş.

Buna Vestire, sarbatoarea primăverii

Creştinii ortodocşi, greco-catolici şi romano-catolici sărbătoresc, vineri, Buna Vestire, una dintre sărbătorile mari închinate Preacuratei Născătoare de Dumnezeu. E ziua în care avem dezlegare la peşte, iar în popor există o mulţime de tradiţii asociate.

Alexandra vrea sa devina actrita

Alexandra este nou venită în echipa PTK Image. E o fată cuminte şi liniştită, iar cei care o cunosc spun că nu au văzut-o niciodată supărată. Ca orice adolescentă, e pasionată de modă şi îi place să fie la curent cu ultimele noutăţi.

Top