Stirile din ziua: 22 martie 2011

Danzio s-a calificat in final-four!

BCM Bega Danzio Timişoara va evolua în semifinalele Diviziei A la baschet feminin! Alb-violetele au câştigat lejer confruntarea cu Olimpia Bucureşti, meci disputat în cadrul ultimei etape a play-off-ului.

Guvernare cu premeditare: mucenic în Tara Motilor

Când l-a spânzurat pe Crăişorul nostru de o capră făcută din cheresteaua lui Verestoy Attila, Csibi din secuime s-a jucat cu chiştocul de ţigară pe lângă buşonul rezervorului plin cu benzină. Cum nici ungurului nu-i trebuie multă minte să facă aşa ceva, la fel de adevărat e că nici ardeleanului nu-i prisoseşte uneori înţelepciunea, încât e dispus să pornească ditamai războiul dintr-un fior artistic maghiar demn de-un cămin cultural sătesc, cu auditoriu de nivelul şcolilor ajutătoare.

Timisoara, partener oficial „Earth Hour”

„Ora Pământului” are loc în 26 martie, când toată lumea este invitată să stingă lumina timp de o oră, între 20,30 și 21,30. Municipiul Timişoara organizează Earth Hour, în colaborare cu WWF România, alături de oameni, organizaţii şi instituţii din peste 5.000 de oraşe de pe mapamond.

Intreruperi de curent

Compania Enel anunţă, pentru marţi, întreruperi de energie electrică în Timişoara, Lugoj, Jimbolia şi alte câteva localităţi din judeţ. Acestea sunt cauzate de efectuarea unor lucrări de întreţinere la reţea.

Top