Stirile din ziua: 27 martie 2011

Cine mai crede in sindicate?

Scandalul în care este implicat capul CNSLR Frăţia, Marius Petcu, este doar un vârf al aisbergului pentru ceea ce înseamnă, de fapt, mişcarea sindicală din România. Mai corect spus, despre reala ocupaţie a liderilor sindicali din toate confederaţiile. Respectiv, afaceri, şmenuri, trafic de influenţă, presiuni, şantaje etc.

Paleacu si Nanu si-au invins fosta echipa

Poli II Timişoara urcă în clasament după victoria evidentă în faţa viceliderului din Liga a III-a, seria a cincea. Şi în partida cu FC Hunedoara au fost providenţiali pentru „satelit” Jitaru şi Boştină, care şi-au trecut în cont câte o „dublă”.

Rau cu rau, dar mai bine-i fara rau

“Un popor fără speranţă este un popor fără speranţă”, ar spune un clasic, probabil, Marian Vanghelie sau generalul Cătălin Voicu, după luni de zile de arest preventiv. Corect, dar şi să fii plin de speranţă în faţa clasei ăsteia politice nu e chiar în regulă, că te iau toţi de fraier şi iarăşi nu e bine.

Ethos – refuzul manipularii colective

Nu ne aflăm totuşi într-o situaţie fără ieşire, Ethos oferindu-ne o soluţie nu originală, dar în mod cert eficientă, dacă vom conştientiza o dată pentru totdeauna, că suntem totuşi pe marginea prăpastiei şi că trebuie să ne trezim şi să ne implicăm colectiv, împotriva sistemului şi nu prin metode brutale ci, pur şi simplu subminând

Top