Stirile din ziua: 4 martie 2011

Sexy-balerina, in PSD!

Ultimul pictorial al revistei celebrului iepuraș prezintă, într-un mod extrem de senzual, un alt fel de „luptă” între lebede-balerine. Povestea e inspirată, oarecum, din filmul care i-a adus lui Natalie Portman primul Oscar din carieră, iar una dintre protagoniste este timișoreancă.

Etichete:

Capitalism: o poveste de dragoste

Documentar de Michael Moore. Arunca o privire asupra crizei economice mondiale, a cauzelor ei si a imenselor sume de bani ajunse din buzunarele omului de rand, in cele ale institutiilor financiare private si ale marilor corporatii.

Seara retro in Porky’s

Dacă e joi, atunci e musai seară retro în clubul Porky. Cei care iubesc muzica peste care a trecut un număr de ani şi sunt fani ai neconvenţionalului local timişorean au ieşit din case şi joia aceasta, în ciuda vremii descurajatoare.

Campanie anti-cancer, in Timis

Direcţia de Sănătate Publică, în colaborare cu Institutul Naţional de Sănătate Publică, Centrul Regional de Sănătate Publică Timişoara, profesionişti din domeniul prevenirii şi tratamentului cancerului, precum şi asociaţii şi organizaţii ale pacienţilor, demarează o campanie de luptă împotriva cancerului.

Intreruperi de curent

Compania Enel anunţă, pentru vineri, întreruperi de energie electrică pe mai multe străzi din Timişoara şi câteva localităţi din judeţ. Acestea sunt cauzate de efectuarea unor lucrări de întreţinere la reţea.

Bate gongul returului si in Liga a III-a

Vineri va bate gongul debutului de retur şi în cel de-al treilea eşalon fotbalistic. Toate cele cinci echipe din judeţul Timiş au trecut bine peste o iarnă în care mai multe echipe din eşaloanele inferioare s-au retras din competiţii din cauza problemelor financiare.

Top