Stirile din ziua: 26 martie 2011

„Plantam fapte bune in Romania!”

Peste 100 de elevi, profesori şi oameni de afaceri din Timişoara au plantat aproximativ 500 de salcâmi pe o suprafaţă de jumătate de hectar, la Remetea Mare. Acţiunea precede campania naţională de împădurire, organizată de Asociaţia EcoAssist, care, anul trecut, a iniţiat campania „Let’s do it, Romania!”.

Casatorie vs. concubinaj

În multe situaţii, persoanele care sunt angrenate sentimental într-o relaţie stabilă refuză să se căsătorească, pretextând că nu un act este cel care stabileşte legătura dintre acestea. Ceea ce omit să ia în calcul cei care se folosesc de acest argument este faptul că, spre desosebire de căsătorie, în România, concubinajul este deocamdată lipsit de protecţia legii.

Lorenzo si-a scos talentul din joben

A scos un porumbel alb dintr-un tablou şi-a lăsat fără glas o sală întreagă. Aşa s-a prezentat magicianul Lorenzo, din Timişoara, la „Românii au talent”. El s-a calificat în semifinale şi va putea fi văzut, în direct, în emisiunea din 8 aprilie.

La noapte schimbam ora!

România trece, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora oficială de vară, ceasurile urmând să fie date înainte cu o oră, astfel că ora 3 va deveni ora 4.

Top