Stirile din ziua: 21 martie 2011

Cursuri gratuite de calificare pentru someri

Şomerii din regiunea de vest pot găsi locuri de muncă sau pot învăţa, gratuit, noi meserii, în cadrul unui program dezvoltat de Asociaţia ADL-Progres din Piatra Neamt, ca aplicant principal, şi Fundaţia Centrul de Afaceri şi Meserii Eurotraining din Timişoara.

Prea saraci sa ne permitem politicieni atat de ieftini

Mari bagabonzi ziariştii ăştia britanici care i-au făcut o înscenare europarlamentarului PSD Adrian Severin, înscenare în care nişte lobby-işti (eufemism folosit în Occident pentru traficantul de interese) solicitau unor europarlamentari să facă nişte amendamente care să permită amânarea unor restituiri de depozite bancare până la o lună, în loc de o săptămână.

real da, din nou, TVA-ul inapoi

Clienţii real,- Hypermarket vor putea beneficia de rambursarea TVA-ului pentru cumpărăturile lor din 22 martie., sub forma unor cupoane valorice (vouchere). Este cea de-a treia campanie de acest gen organizată de acest lant de magazine.

Etichete:

Cinci alb-violeti la nationale!

Dan Alexa, Ianis Zicu şi Costel Pantilimon au fost convocaţi de Răzvan Lucescu pentru următoarele două meciuri din preliminariile Campionatului European 2012. Alţi doi jucători alb-violeţi au fost convocaţi pentru amicalele disputate de reprezentativele lor.

Timofte si Batranu revin pe gazon pentru Calor Timisoara

Calor Timişoara va reintra în circuitul competiţional. Şi nu oricum! La echipa cu cel mai nou stadion din Timişoara, amplasat la ieşirea din oraş, spre Calea Şagului, într-un veritabil peisaj industrial, înconjurat de vechi schele ruginite, urmează să debuteze doi foşti internaţionali.

Despre Romaniiile din Romania, cu Alin Gavreliuc

Ştiaţi că în România există, de fapt, mai multe Românii? Şi că putem vorbi de autism social? Tot în România. Sociologul Alin Gavreliuc ştie mai bine ca oricine. El şi-a pus semnătura pe volumul ”Româniile din România. Individualism autarhic, tipare valorice transgeneraționale și autism social”.

Top